Yıl 2002 idi.
İlk internet gazetesi için çalışma yapıyoruz. 
Değerli kardeşim Ender Ateş, "ellem edip kullem edip"  bugün benim için de komik olan ama o gün için şahane bir haber sitesi yapmıştı. 
Çok emek verdi. 
Daha internet gazeteciliği Türkiye'de bile yeni yeni tanınıyordu. 
Var olan bir şablon yoktu, her şeyi deneme yanılmayla ben söylüyor, Ender yapıyordu.
Sonunda başardık.
Haber ekleyebiliyorduk. Hatta anket bile yapabiliyorduk. Yani o gün için çok iyi bir yazılımdı.
O yazılımla bir süre devam ettim, ardından daha iyiyi arayışım çerçevesinde Oğuz Nar ve Mustafa Gökçen ile tanıştım. Daha profesyonel bir haber portalı yaptılar. 
Daha iyiyi arayışım sürdü. Yazılım konusunda uzmanlaşmış, TE Bilişim ile tanıştım. 10 yıl kadar oldu. Onlarla çalışmam sürüyor. 
Teknik olarak daha iyiyi arayışım sürerken, o zaman internet gazetemi tanıtmak için stiker yapıp her tarafa yapıştırmıştım. 
Ancak artık, iyiye ulaşmam yetmiyordu.
En iyiyi bulmam lazımdı.
Sonunda, Te Bilişim'in üstün altyapı, son teknoloji yazılımıyla tanıştım.
Ciddi bir yatırım yaparak, hem yazılıma sahip oldum hem de kaliteli bir Mobil site edindim. Çünkü artık haber her yerde ulaşılabilir olmalıydı.
Ve en yeni, en kaliteli haber sistemini size sunduk.

16 yılda tane tane söyleyip, yavaş yavaş yazılım yapılan siteden, Türkiye'nin en kaliteli haber sistemine ulaştık.
Bu bir son değil. 
Teknoloji değişip geliştikçe, biz de yenilenecek değişecek ve en iyiyi size sunacağız.  Şu anda okuduğunuz Adanahabermerkezi.com sitesi, Türkiye'nin en iyi, en kaliteli haber sistemine sahiptir. Akıllı telefon ve tabletlerden de mobil sitemize ulaşabilirsiniz. Ücretsiz uygulamayla anında habere ulaşabileceksiniz. Şimdi Android tabanlı akıllı telefon ve tabletler için uygulamamız hazır. Uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. 
İOS tabanlı akıllı telefonlar için uygulama süreci başladı. Sanırım 20 Mart 2018 tarihinden itibaren İOS tabanlı akıllı telefonlar içinde uygulamamız hayata geçmiş olacaktır. 
16 yıl önce, örneği pek bulunmayan haber sitesi yapmaya çalışırken, şimdi örneği pek bulunmayan kaliteli bir haber sitesi sistemine sahip olduk.
Değiştik,
Ancak "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" felsefesiyle teknik olarak değişirken, "Doğru Haber, Güçlü yorum" ilkemizi asla değiştirmedik.
Dün olduğu gibi, yarın da haberin doğrusunu, yorumun en güçlüsünü yine bizde bulacaksınız. 
Bizde, İlkelerimizden asla taviz vermeden, günü takip etmeye devam edeceğiz.