Niye mi?
Anlatayım
Sadece yakın geçmişi hatırlatayım.
Sedat Sözlü’nün Adana Demirspor Başkanlığı için adı geçtiğinde karşı çıkmış, kulübe zarar verebileceğini yazmıştım. Çünkü Sayın Sedat Sözlü şikeden ceza almış bir isimdi. Ayrıca takım kötü giderse edilecek küfürde, Başkan Hüseyin Sözlü’nün tepkisinin olabileceğini belirtmiştim. Bunun yerine yine Başkan Hüseyin sözlü’nün işaret edeceği bir ismin Başkan olmasının doğru olacağı düşüncesini yazmıştım.
Yazının yayınlandığı tarih:  22 Haziran 2015. Sonra bana edilmeyen küfür kalmadı.
Kaynak: http://spor01.com/sedat-sozlu-demirspora-zarar-verebilir/

Sonra Sedat Sözlü Başkan oldu. Hayırlı olsun. Zaman geçti, devre arası oldu. Takım kötü yönetiliyor, Demirspor kalıcı başarı için iyi yönetilmeli fikrini savundum. “Adana Demirspor şampiyon olunca küme düşmesin” diye yazdım. Eeee tabi yine bana inci boncuklu cümleler hediye edildi.
Yazı tarihi : 17 Kasım 2015
Kaynak: http://spor01.com/demirspor-sampiyon-olunca-kume-dusmesin/

Sonuçta Sedat Sözlü’nün Başkanlığı döneminde Adana Demirspor başarılı olamadı. Hatta geçen sezon gol kralımız Pote’ye  rağmen Mersin’de kümede kalmayı son maçta garantiledik. Yani Pote olmasa Adana Demirspor ne olurdu? Bu soru bile beni korkutuyor.
Sonra, bunlardan ders almayan Adana Demispor camiası yine aynı şeyleri tekrar etti. Takım kötü gitti, Ama fatura hocaya kesildi. Giray Bulak yollanmıştı.  Timuçin Beyazıt’ta olduğu gibi. Yine yazdım, Adana Demirspor’da başarısızlıkta hocayı göndermek çözüm değil. Başkanda gitse çözüm değil. Sistemli olmamak Demirspor’a zarar veriyor. Bunu yazdım. Tarih ne: 27 Kasım 2017
Kaynak: http://spor01.com/baskani-yonetimi-hocayi-degil-sistemi-degistirmeniz-gerek/

Değişen birşey olmadı. İçim yanıyordu. Başkan ve yönetim hata yapıyor, kendimce fikirlerimi beyan ediyordum. Ama anlaşılmıyordum. Sonra Adana Demirspor’un geleceği için bu kez farklı bir yol denedim. Okumuyorlar diye düşünüp, görüntülü olarak fikirlerimi söyledim.
Tarih:  28 Aralık 2017
Kaynak: http://www.adanahabermerkezi.com/demirspor-da-delege-yapisi-guclendirilmeli-makale,1865.html
Diyeceksiniz ki, e ne diyorsun?

Ben 5 yaşında omuzda Adana Demirspor maçını stadta seyrederek başlayan arma sevgisi nedeniyle yanlışları ısrarla, inatla yazdım.
Yetmedi söyledim.

AYNI DAVRANIŞI YAPARAK ASLA, FARKLI SONUÇLAR ELDE EDEMEZSİNİZ diye haykırdım.

Nedense başarızlıkla sonuçlanmış, davranış ve yönetim anlayışında ısrar edildi. Gelinen aşama taraftarı bile ayrıştırma noktasına vardı. Kendi takımında dahi ilk 11’de oynamayan oyuncuları alarak başarı beklemek, sadece ve sadece büyük Adana Demirspor taraftarını kandırma çalışmasıdır.
Özetle Adana Demirspor’un bu yönetim anlayışıyla bugünkü gidişatı benim için şaşırtıcı değil beklenen bir gelişmedir. Bunun önlenmesi için yapıldığını düşündüğüm hataları, yıllardır yazıyorum, ekranda söylüyorum.
***
Şimdi Başkan ve yönetimin bu durumu düzeltmesi hala mümkün.
Bugüne kadar yaptıkları veya başkalarının yaptıkları hataları tekrarlamasınlar ve yeni yol bulsunlar.
Çözüm için hala vakit var.

Bu arada bugünkü gidişata şaşıranlara da çok şaşırıyorum.
Büyük sevgiyle bağlı olduğunuz Adana Demirspor eriyip giderken, nasıl görmediniz?
Hayırdır, gönül gözünüzde mi kapandı?