Bol miktarda sahip olduğu doğalgaz sevkıyatında kısıtlamaya gidecekmiş. Kısıtlamayı bırak, sen vanalarını tamamen kapatsan ne yazar? Domatesi düşündün mü domatesi, Putin Efendi peki sen domatesi hiç düşündün mü?
Efendim artık Rusya’dan milyonları bulan turist ülkemize gelmeyecekmiş ve Türkiye’nin milyarlarca dolar turizm zararı olacakmış. İyi düşünmüşsün de Putin Efendi, sen peki domatesi düşündün mü, domatesi düşündün mü sen?
Rusya’da yaşayan 200 bin vatandaşımızın durumu tehlikeye giriyormuş, askeri ve ticari anlaşmaları Putin askıya alıyormuş, Nükleer santral ihaleleri iptal ediliyormuş. İyi has çok güzel buyurmuşsun da, Putinciğim peki sen domatesi düşündün mü hiç? Domatesi düşündün mü sen?
Müteahhitlerimizin ihaleleri yarı başlı kalacakmış, alacaklarımız Putin’in talep edeceği tazminatlara mahsup edilecekmiş, bundan böyle Rusya’ya giriş Galatasaray-Fener maçına girebilmekten daha da zor olacakmış, hatta vize hiç verilmeyecekmiş. İyi düşünmüşsün de Putin Efendi, sen peki domatesi hiç düşündün mü sen? Domatesi düşündün mü sen?
Sanki bütün bunları sen madde madde uygulayacaksın, kendin sıra bizi zemheri kışında sıcak susuz, ısısız, ışıksız ve ateşsiz bırakacaksın ama biz hiçbir şey yapmayacağız sana karşı öyle mi? Bu kadar mı çalışıyor senin kafan Putin? Sen bütün bunları bize reva görürken bizim ellerimiz armut mu toplayacak? Sana son kez hatırlatıyoruz Putin Efendi! Hani şu salatalarınızda falan kullanıyorsunuz ya, hani övündüğünüz bir salatanız da var ya, aklını aldığım hala anlamadın mı mesajımızı? İyi de domatesi nereye koyacaksın Putin Efendi? Domatesi de hiç düşündün mü sen?
Doğalgazı falan kesecekmiş. Ya biz de domatesi kesersek, sana bir kilo bile domates vermezsek nice olur haliniz Putin Efendi? Alimallah şakamız olmaz Putin Efendi! Aklınızı başınıza alın! Sonra salata yapmak için fellik fellik domates ararsınız?