Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleştirilen sempozyumun açılışına,Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar  Jeoloji Mühendisleri Odası 2ci  Başkan  Yüksel Metin . jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şübe Başkanı Mehmet Tatar ÇÜ Rektör Yardımcısı  İbrahim Halil Elekcioglu,Akademisyenler ve  Ögrenciler Katıldı.
ÇÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ulvi Can Ünlügenç, açılışta yaptığı konuşmada, üniversitelerinde böyle bir etkinlik düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şübe Başkanı Dr Mehmet Tatar Gelişmemize Katkı Koyan  Bilim Ve Mühendis Egitiminin Ülke İcin Yararlı Oldugunu Belirtti.
Seyhan Belediye Başkanı  Zeydan Karalar Ülkemizde Jeolojiye önem Verilmedigi    Oysa Bilimden Uzaklaşarak  Uygar Bir Ülke olunamayacağını  “Atatürk’ün de bir Bilim Adamı Oldugunu” Söyledi.
Sempozyuma  desteklediginden dolayı Başkan Karalar’a da teşekkür Plaketi verildi
Adana iskendurun Havzaları ile onları cevreliyen Dağ kuşaklarıNIN nasıl ve  ne zaman Oluştudugunu  Belirten   Prof Dr yücel yılmaz Yöresinde dagların jeolojik oluşum süreclerini anlattı