Memleketin bu kadar sorunu varken, terör memleketin kılcal sokak diplerine kadar yuvalanmışken bir de şu cemaat okulları başımıza bela oldu vesselam. Cemaatin adamları dün ve evvelsi günkü yapılan baskınlarda felaket açıklar verdiler. Meğerse cemaat, âlem terörle meşgulken geri planda ne mendebur işlere karışmışlar. İyi ki yapılmış bu baskınlar da, her şey şimdi ayna gibi göz önüne dökülüverdi.

 

Bu okulların öğretmenleri pikniğe gitmişler, belki de iki gün de gelmeyecekler ha. Ama adamlar ne yapmışlar hele bir dinleyin, yerinizden valla ok gibi fırlayacaksınız. Bu hain hoca ya da okul görevlilerden birisi kızarmış çevirme tavuklardan birisini, birazını yedikten sonra kalan kısmını bir tabak içerisine koyarak jelâtinle sarmadan ve korumaya almadan dolabın orta rafına koyarak kaçıp gitmiş pikniğe iyi mi? Bu adamların vallahi inlerine inilmeli, evlerine girilmeli ve ibreti âlem için başları koparılmalı. Bunlar alimallah PKK’dan kesin daha tehlikeli.

 

Sanacaksınız ki suçlarının hepsi bu? Kazın ayağı öyle değil işte. Kahraman emniyet güçlerimizin sayılamayacak sayılardaki yaptığı baskınlarda cemaatin artık inkâr edilemeyecek kadar büyük açıkları daha açığa çıkartılmıştır. Bu gerçekleri duyduğunuzda eminim hepinizin tüyleri diken diken olacaktır. Muzaffer güvenlik güçlerimizin ani ataklarıyla kimi cemaat okullarındaki koridorlara yerleştirilen çöp kovalarının maalesef ki ne maalesef, silindirik olmadıkları ve hatta kimi koridorlardaki çöp kovalarının kahretsin ki, köşeli kovalardan oldukları tespit edilmiştir. Hele ki, bu çöp kovaları gerçeği artık gün gibi aşikâr hale gelmiştir. Bu gerçeği artık Pensilvanya bile kabul etmek durumunda kalacaktır. Bakalım Obama hala Fethullah Gülen’i teslim etmek noktasında kıvırtabilecek mi?

 


Var ya, inlerine gireceğiz dediğinde aşırı bulmuş ve biricik Cumhurbaşkanımızı eleştiri yağmuruna tutmuştum. On milyon kere özürler diliyorum âli mübarek insan için. Bu okulların ta sığınaklarına kadar girilip ne var ne yok incelenmeliymiş meğer. Hakikaten bunların inlerine inilmeliymiş de bizler pek safmışız azizler. Milyon kere özür…