Bazı olumsuz göstergelere rağmen Türkiye ve Adana'nın ekonomik reformlarla refaha kavuşacağını anlatan Adalı, "Çalışarak, üreterek, değer yaratarak bu süreci hep birlikte omuz omuza atlatacağız. İşsizlikle mücadele, istihdam, yatırım, kalkınma ve büyüme gibi belirli konularda iş dünyasının beklentilerini karşılayacak reformlar ile başarı sağlanacaktır" dedi. 

YENİ ÜYELER TANIŞTI
AGİAD'ın geleneksel öğle yemeği buluşmaları sürüyor. AGİAD yönetimince bu dönem beşincisi gerçekleştirilen etkinlikte, iş dünyasının genç temsilcileri bir  araya geldi. Big Chefs'te yapılan ve AGİAD ailesini buluşturan etkinliğe, ADSİAD Başkanı ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez ile çok sayıda konuk katıldı. AGİAD ailesine yeni katılan üyeler de, etkinliğe katılanlarla tanıştı. Kendilerinden ve iş alanlarından söz eden üyeler, AGİAD'lı olmaktan mutluluk duyduklarını söylerken uzun süre alkışlandı. 

'YİNE BULUŞTUK, MUTLUYUZ'
Her ayın son Çarşamba günü farklı bir mekanda gerçekleştirilen buluşmada, AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla selamlaşıp görüş alışverişinde bulundu. AGİAD üyelerinin dayanışmasını güçlendiren etkinliğe katılanlara teşekkür eden AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, "AGİAD ailesi olarak yine birlikteyiz. Bu geleneksel buluşmalarımız bizleri çok mutlu ediyor. Derneğimizde dayanışma ve kaynaşma etkinlikleriyle her zaman birlikte olmak istiyoruz" diye konuştu.

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'
Türkiye ve Adana ekonomisiyle ilgili kısa bir değerlendirme yapan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, şöyle konuştu:
"İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler ülkemizin, kentimizin, ekonominin geleceğinden asla umutsuz ve karamsar değiliz. Zor dönemler her zaman ortaya çıkabilir. Ama bilinmeli ki, her güçlük sabırla, azimle, çalışmayla, bir takım reform ve atılımlarla, yeni başlangıçlarla aşılır. Dünyanın içinde bulunduğu durumla birlikte ülkemizde meydana gelen olumsuz gelişmelerden kaynaklı işsizlik ve enflasyon gibi bir takım göstergelerde istenmeyen oranlar var. Buna karşın biliyoruz ki, her kriz içinde fırsatlar barındırır. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler, ülkemiz ve kentimizin kalkınması, toplumsal huzuru ve refahı için durmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bunun dışında bir alternatifimiz yok. Bu nedenle istihdam seferberliğini de destekliyoruz. Çalışarak, üreterek, değer yaratarak bu süreci hep birlikte omuz omuza atlatacağız. İşsizlikle mücadele, istihdam, yatırım, kalkınma, teşvik ve büyüme gibi belirli konularda iş dünyasının beklentilerini karşılayacak reformlar ile başarı sağlanacaktır. En kısa sürede Türkiye'nin, güzel kentimiz Adana'nın daha çok refaha kavuştuğu günler yakındır."