Adana’nın Bugünkü Tablosu Mutluluk Verici

Nezaket ziyareti için Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, federasyonun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her zaman bu çalışmalarına destek olacağını söyledi. Adana’nın bugünkü tablosunda başta Vali Mustafa Büyük olmak üzere tüm belediye başkanlarının, tüm odaların, STK’ların,sanayicilerin ve politikacıların birlik ve beraberlik örneği sergilediğini belirten Sütcü, bu tablonun Adana’nın gelişimine ve büyümesine önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Sütcü, “Adana hak ettiği yere geliyor” dedi.

İlçelerde AR GE çalışmaları

Kozan, Adana, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, Aladağ, İmamoğlu ve Sarıçam derneklerinin bir araya gelmesiyle oluşan Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol da, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü’nün bir kez daha yönetim kurulu başkanlığına getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çukurova Üniversitesi ve Bilim Teknoloji Üniversitesi ile işbirliğine girerek ilçelerde AR GE çalışmaları yaptıklarını anlatan Erol, sorunları yerinde tespit ederek çözüm arayışlarına girdiklerini kaydetti. Erol, Adana’daki birlik beraberlik tablosunun kendilerini de son derece mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

ATF’den Sütçü’ye Plaket

Konuşmaların ardından Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol tarafından AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’ye plaket takdim edildi.