CNR Expo, İstanbul’da 4-7 Aralık 2014’de gerçekleştirilen FESPA Eurasia,  Türkiye, Doğu Avrupa ve Batı Asya pazarları için geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, endüstriyel reklam ve tekstil baskı sektörlerinden 150’den fazla fuar katılımcısını bir araya getiren sektör odaklı bir fuar olarak biliniyor.

FESPA İstanbul Reklam Teknolojileri Ve Malzemeleri Fuarı’na Adana Saatçi Matbaacı Reklamcı Ve Camcılar Odası olarak yaklaşık 50 kişiden oluşan  matbaacılık ve reklamcılık mesleğini icra eden   bir kafile ile katılıp son teknolojiler hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Fuara katılan üyelere ayrıca seminer düzenlenerek sertifikalarının da takdim edildiğini belirten Başkan Konuş, .fuar ziyareti sonrasında oda tarafından 2.kez gerçekleştirilen daha önceden planlamış olan Çanakkale-Gelibolu-ziyaretini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında yakın tarihin her biri ayrı ayrı kahraman olmuş şehitlerin mezarları başında birer duygu patlaması yaşayan üyelerin,  onları şükran ve minnetle andıklarına dikkat çeken Konuş, “Kafile mensupları arasında şehitliği ilk kez ziyaret eden üyelerden bazıları ‘İlk kez geldim ama doyamadım. Mümkün olsa da tekrar gelsem’ temennisinde bulundular. Her Türk vatandaşının bu şehitliği görmesi gerektiğini düşünüyorum.  Burada şehit  olan kahramanların ne zor şartlar altında bizlere emanet ettiği bu güzel yurdumuzu korumamız ve burada yaşananları gelecek nesillere aktarabilmek için sürekli ziyaret edilmesi gereken şehitler mabedidir"dedi.

Yaşanan duygu dolu anlardan sonra bizlere bu güzel yurdu bayrağı vatanı canları pahasına emanet eden aziz şehitlerimize dualar edildi.

Oda Başkanı Celal Konuş, baskı sektörü profesyonellerine yeni ürün çözümleri, pazar eğilimleri, ilham verici fikirler, yeni teknolojiler ve sosyal ağ fırsatlarına serbestçe erişim imkânı sunan FESPA Eurasia 2014 Fuarı ziyaretlerinin, üyelerinin ufkunu geliştirerek işini zirveye taşımalarına yardımcı olduğunu söyledi.