Türkiye’deki 7. Merkez olma özelliğini taşıyan açılışta, aralarında Mersin ve Adana Milletvekilleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve çok sayıda Adanalı İşadamları’nda bulunduğu yaklaşık Bin kişinin katılması dikkat çekti.

Uzun yıllardır kente olan hizmetleriyle tanınan ve birçok yeniliği Mersinliler ile buluşturulan Kavi Oto tarafından hizmete açılan Kavi, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerindeki merkezlerin ardından, Porsche’nin 7’nci Merkezi oldu.
Açılış konuşmasını Kavi A.Ş. Başkanı Zeki Kavi, bölgeye yapmış oldukları yatırımla gurur duyduklarını belirterek, Dünyanın en prestijli markalarından Porsche’nin Türkiye temsilcisi Doğuş Otomotiv Genel Müdürü’nün de açılıştaki konuşması bölgeye verilen önemi ve Porsche’nin Mersin’de Türkiye’nin 7. Merkezini kurmanın heyecanını yaşadığını belirtti.


Aynı anda 5 araca hizmet verilebilecek
Mezitli’de hizmete giren Porsche Merkezi Kavi, Mersinlileri Porsche modelleriyle buluşturmak ile kalmayacak, Porsche sahiplerine servis ve yedek parça hizmeti de verecek. 4 bin metrekare kapalı ve bin metrekare showroom alanına sahip Porsche Merkezi’nde aynı anda 5 günde 10 araca servis hizmeti verilebiliyor. Kavi’de, Porsche Showroom’un yanında mekanik atölyeler, boya alanı, yedek parça depoları, Porsche aksesuar satışı, Vdf kredi imkanları ve misafir kafeteryası bulunuyor.