Adana Sanayici ve İşadamları (ADSİAD) ailesi, dernek üyelerinin birlik ve beraberliğinin pekişmesi adına kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Park Zirve Tesisleri'nde ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ve ailesi, Türk Sanayi ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça ve aileleri ile ADSİAD Yönetim Kurulu, ADSİAD üyeleri ve ailelerinin katıldığı kahvaltıda Adana'nın gelişimine katkı için fikir alışverişinde bulunuldu.

ADSİAD'ın kentin ekonomik ve sosyal yönden güvenli bir çizgide ilerlemesi için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini belirten ADSİAD Başkanı Süleyman Snömez, "Çukurova'nın lider kenti Adana'mızın gelişimine her alanda destek sunmaya çalışıyoruz. ADSİAD ailesi olarak zaman zaman biraraya gelip fikir alışverişinde bulunmak önemli projeleri de beraberinde getiriyor" dedi.


ADSİAD ailesi içerisinden yerel seçimler için belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarının olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sönmez, "Aday adayı arkadaşlarımızın başarılı olmalarını diliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Geleceği birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça ise ADSİAD'la iftihar ettiğini belirtti. Onatça, "Birlikten kuvvet doğar. ADSİAD ailesini sosyal projelere destek verdiği için kutluyorum. Herkes para kazanabilir ancak doğduğumuz, doyduğumuz, yaşadığımız Adana'ya karşı sosyal sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğu yerine getirmelmiyiz" dedi.

5 SÜLEYMAN BİR ARADA

ADSİAD'ın kahvaltısında konuşmalar esnasında ilginç anlar da yaşandı. 5 Süleyman'ın bir araya geldiği görüntü ADSİAD ailesi tarafından uzun süre alkışlandı. Süleyman Onatça, Süleyman Sönmez, Süleyman Sönmezler, Süleyman Gerdan ve Süleyman Yıldırım'ın dostluk görüntüleri ADSİAD ailesine tebessüm ettirdi.