Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ailesi, Olağan Mali Genel Kurul nedeniyle düzenlenen hafta sonu toplantısında birlik-beraberlik ve dayanışma duygularını ön plana çıkardı. Hilton Otel’deki toplantıya aileleriyle birlikte katılan ADSİAD üyeleri, Türkiye’ye barış ve huzur dolu günler diledi. ADSİAD’ın 25 yıllık bir dernek olduğuna dikkat çeken ve bu günlere kolay gelmediğini ifade eden ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, “ADSİAD’ı bugünlere taşıyan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla, çocuklarımızla ülkemize, Adanamıza, derneğimize sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi.


HUZUR, REFAH VE GÜVEN…

ADSİAD’ın kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en aktif derneklerinden biri olduğunu belirten Sönmez, Türkiye’nin zor dönemlerinde elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ADSİAD üyelerinin ülkesini ve insanlarını seven bireylerden oluştuğunu, üretim ve istihdama katkı sunmaya özen gösterdiğini kaydetti.


Ülkemizde bir an önce huzur, refah ve güven ortamının tesis edilmesi dileğinde bulunan Sönmez, “Hep birlikte hareket ederek zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Divan Başkanlığına Mehmet Turan Özer, divan katipliklerine Tanju Olcar ve Atilla Sınmaz’ın getirildiği mali genel kurulun son bölümünde ADSİAD’ın 2016 yılı gelir-gider tablosu ve denetleme raporu oybirliğiyle kabul edildi.