Merakla beklenen görkemli kutlama töreninde, 'Adana'nın Oscarları' olarak nitelendirilen 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini bulacak. İş dünyasını bir araya getirecek etkinlikte, ünlü sanatçı Sibel Can da sevilen şarkılarını seslendirecek. 
HEYECAN ARTIYOR
Bu sene çeyrek asırlık yeni yaşını kutlayacak AGİAD, görkemli bir törene hazırlanıyor. 6 Ekim'de Adana Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek AGİAD'ın 25. yaş kutlaması töreninde, 'Adana'nın Oscarları' olarak markalaşan 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini bulacak. İş dünyasının yanı sıra siyasetten bürokrasiye, spordan sanata kentin tüm dinamiklerini buluşturacak gecede, 'Yılın Marka Ödülü', kadın ve erkek kategorisinde 'Yılın Genç Girişimcisi Ödülü', 'Yılın İnovasyon Ödülü', 'Hızlı Büyüyen Firma Ödülü', 'Yılın Müşteri Odaklı Firma Ödülü' ve 'İsmail Kulak Sosyal Sorumluluk Ödülü' sahiplerini bulacak. Heyecanla beklenen törende, ünlü sanatçı Sibel Can da dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. 

JÜRİ TOPLANDI
Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü ve AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı Özelköse'den oluşan yarışma jürisi son toplantısını da gerçekleştirdi. Başvuruları çok ayrıntılı bir şekilde inceleyen jüri üyeleri, karar vermek için yoğun çaba gösterdi. Ödül kazanan isim ve firmalar, görkemli törende açıklanacak. 
HEYECAN YAŞIYORUZ
AGİAD'ın 'Daha çok kalkınma, üretim ve istihdam' için kurulduğu günden bu yana çaba gösterdiğini anlatan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı Özelköse, "Kurulduğu günden bu yana geçen 25 yılda sürekli kent ve ülke ekonomisinin gelişimi için birliktelik ruhuyla hareket eden AGİAD'ın bu önemli gecesi heyecanla bekleniyor. Çeyrek asırlık geçmişe sahip AGİAD'ın kuruluş yıldönümünü 'İş ve Meslek Ödülleri Töreni' ile taçlandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Birliktelik ruhunu en yüksek seviyelere çıkarıp ülkemiz ve kentimizin yarınları için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.