6 Ekim'de gerçekleştirilecek kutlama töreninde, 'Adana'nın Oscarları' olarak nitelendirilen 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini bulacak. İş dünyasını buluşturacak etkinlikte, ünlü sanatçı Sibel Can da sahneye çıkarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. 
TÖREN TAÇLANACAK
Bu sene çeyrek asırlık yeni yaşını kutlayacak AGİAD, görkemli bir törene hazırlanıyor. 6 Ekim'de Adana Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek AGİAD'ın 25. yaş kutlaması töreninde, 'Adana'nın Oscarları' olarak markalaşan 7. AGİAD İş ve Meslek Ödülleri de sahiplerini bulacak. İş dünyasının yanı sıra siyasetten bürokrasiye, spordan sanata kentin tüm dinamiklerini buluşturacak gecede, 'Yılın Marka Ödülü', kadın ve erkek kategorisinde 'Yılın Genç Girişimcisi Ödülü', 'Yılın İnovasyon Ödülü', 'Hızlı Büyüyen Firma Ödülü', 'Yılın Müşteri Odaklı Firma Ödülü' ve 'İsmail Kulak Sosyal Sorumluluk Ödülü' sahiplerini bulacak. Heyecanla beklenen törende, ünlü sanatçı Sibel Can da sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirecek.
JÜRİ ÜYELERİ SEÇECEK
Jürisinde Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Tümay, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü ve AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı Özelköse'nin yer aldığı yarışmaya katılmak için AGİAD'a 15 Eylül'e kadar başvuru yapılabilecek. Başvuruların sona ermesinin ardından jüri üyeleri, ödül sahiplerini belirleyecek. 
BAŞARI KAÇINILMAZ
AGİAD'ın kurulduğu günden bu yana geçen 25 yılda sürekli kent ve ülke ekonomisinin gelişimi için birliktelik ruhuyla hareket ettiğini vurgulayan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı Özelköse, şunları kaydetti:
"Adana'nın göz bebeği haline gelen AGİAD, çeyrek asırlık bir geçmişe sahip artık. Bu nedenle AGİAD'ın kuruluşunın 25. yılını, kentimizde ayrı bir marka haline gelen 'İş ve Meslek Ödülleri Töreni' ile taçlandıracağız. AGİAD'ın adı geride kalan çeyrek asırlık döneminde hep başarı ve gurur dolu öykülerle anılıyor. Kentimiz ve ülkemiz için, iş dünyası ve üyelerimizin kazancı için biliyoruz ki birlikte inanıp birlikte çalışırsak başarı kaçınılmaz oluyor. Kuruluşundan bu yana geçen 25 yıl boyunca AGİAD'ın tek derdi, kentimiz ve ülkemizin her türlü ekonomik ve sosyal kazanımlarının arttırılmasıdır. Gücümüzü ve birliktelik duygularımızı arttıracak gecemizde, her türlü ekonomik güçlük ve riski göze alarak yaptıkları yatırımlarla ülke ve kent ekonomisine katkı sağlayan, üretimleri, tasarımları ve uygulamalarıyla fark oluşturan girişimcilerimiz ödüllendirilecek. Ortaya çıkacak bu sinerjinin önümüzdeki tüm engelleri aşmaya yetecektir."