20 Ocak 1996 tarihinde Şevket Ertem, İbrahim Taşel ve Efsun Tekyeten tarafından kurulan Ak Ajans, bugün 21 yaşına girdi. Doğru, yaatıcı ve hızlı iş üreten bir partner olma hedefiyle ilerleyen Ak Ajans, bugün gelinen noktada tüm geleneksel yöntemler ve söylemlere saygı duyarak, yenilik peşinde koşan, eskinin kıymetiyle, yeninin tazeliğini birleştiren fikirler ve işler çıkaran 21 yıllık bir marka.
Reklamcılıkta kendi modellerini oluşturduklarını söyleyen Ak Ajans Ajans Başkanı Efsun Tekyeten, 21 yıllık süreçte ülkenin, kentin ihtiyaçları ve reklam verenlerin alışkanlıklarını yoğurup yeni bir model ortaya çıkartıp başarıyla uyguladıklarının altını çizdi.


İstanbul’da kuruluşların kreatif (yaratıcı) ajans, PR (tanıtım) ajansı, medya satın alma ajansı, event (etkinlik ve organizasyon) ajansı gibi birkaç ajanstan hizmet almak durumunda kaldıklarını vurgulayan Tekyeten, Anadolu’da bu hizmetlerin tamamının tek bir ajanstan alınabildiğini Ak Ajans’ın da bu tür bir tam hizmet ajansı olduğunu kaydetti. 

Ak Ajans ve reklam veren arasındaki uyum, güven ve samimi paylaşımın, ortaya güzel işlerin çıkmasını sağladığını söyleyen Efsun Tekyeten, “21.yaşımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yolculukta başlangıçta destek olan, yaşayan ve rahmetli olan tüm yol arkadaşlarımıza derin hürmetlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar Ak    Ajans'a 7.300 günün herhangi bir anında iyi dilekleriyle dahi destek olan tüm dostlara, bize güvenen reklam verenlerimize, mecra yöneticilerine, tedarikçilerimize, çözüm ortaklarımıza, meslektaşlarımıza ve çalışanlarımıza minnettarız. Birlikte büyüyoruz...” diye konuştu.