YORUM

Ancak AKAMDER Başkanı Karslıoğlu'nun, Hüseyin Sözlü Başkanken benzer söylemleri yüksek sesle söylememesi dikkat çektmişti. Hatta Adana'da sadece editörümüz tarafından Sayıştay denetçilerinin raporlarına dayandırılarak ASKİ'deki skandallar yayınlanmış, ancak başta AKAMDER olmak üzere çok sayıda STK Başkanı bu konuya değinmekten özellikle imtina etmişti.  Şimdi ise AKAMDER Başkanı Karslıoğlu'nun üyeleri aklına gelerek zaten aylar önce editörümüzün açıkladığı nedenlerle sıkıntıya sokulan ASKİ'deki "sıkıntılar"ı daha mazbata dahi almamış olan Zeydan Karalar'a anlatmaya çalışıyor. Ve "sıkıntılara son verilmeli" mesajı veriliyor.

Sadece Editörümüz tarafından belgeleriyle yayınlanan ASKİ'nin getirildiği durum, şimdi aklına gelen Karslıoğlu'nun açıklamasının tam metni;

HABER

AKAMDER Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar ‘ın sektöre ait sıkıntılara son vereceğini umut ettiklerini açıkladı.

AKAMDER DEĞİŞİMDEN ÇOK UMUTLU YENİ DÖNEM SIKINTILARA SON VERMELİ

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Yerel seçimler sonucu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar ,Kamu müteahhitlerinin sorunlarını yakından bildiğini ve yeni dönemde özellikle ASKİ ile alakalı mali sorunların çözümüne çare olacağına inandıklarını açıkladı.
AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Öncelikle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar a başarılar diliyoruz. Tecrübe bilgi ve birikim olarak Kamu Müteahhitlerinin sorunlarını çözme noktasında beklentilerimiz büyüktür. Makamına oturunca da daha ihtivalı bir görüşme yapacaklarını ve çözüm noktasındaki beklentilerimizi ifade edeceğiz. Başkana AKAMDER olarak tam destek olacağımızı da belirtmek isteriz. 
Ekonominin mihenk taşı ve aynı zamanda lokomotifi olan İnşaat Sektörü Adana nın gelişimi içinde büyük önem arz etmektedir. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yatırımlarının sürmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu konuda Başkanımız Zeydan Karalar ında ödemeler konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine hiç şüphemiz yoktur.” Dedi.