Adana’da otomobil, hafif ticari araç, minibüs ve kamyonetlerin onarımları, mekanik ve periyodik bakımları ile boya koruma, lastik satış ve servis hizmetleri veren Auto King’in yeni merkezin açılışını Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanı Murat Cevheribucak ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte gerçekleştirdi. Ramazan Akyürek, otomotiv sektöründe yeni teknolojilerin Adana halkının hizmetine sunulmasının ve yeni istihdamlar sağlanmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. 


BAŞKANLARI BULUŞTURAN AÇILIŞ
Adana’nın saygın işadamlarından Burak Erdem’in sahibi olduğu Auto King Adana Yetkili Servisi’nin merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi’ndeki 3 bin metrekarelik yeni merkezinin açılışı kent protokolü ve seçkin davetlileri buluşturdu. 17 yıldır sigorta şirketlerinin, filo kiralama firmalarının, otomobil yetkili servis teşkilatlarının kurumsal çözüm ortağı olan Auto King’in D-400 Karayolu Barkal kavşağı yakınlarındaki yeni merkezinin hizmete girmesi, otomobil, hafif ticari araç, minibüs ve kamyonet kullanıcılarını sevindirdi. Tüm markalarda taşıtların mini-orta-ağır hasar onarımı, mekanik ve periyodik bakım uygulamaları, oto boya koruma ve bakım hizmetleri, lastik satış ve servis hizmetleri konularında faaliyet gösteren Auto King’in temsilcisi Burak Erdem, uluslararası hizmet yeterlilik ve kalite belgeleriyle sundukları hizmetlerde yüzde 95 müşteri memnuniyetine ulaştıklarını vurguladı. 


‘OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN GELİŞMESİ MUTLULUK VERİCİ’
Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ise Türkiye’de 49 servis merkezinin yanı sıra Rusya, Yunanistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 52 hizmet noktasında faaliyet gösteren Auto King’in Adana’da hizmet kalitesinin yükseltmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Ramazan Akyürek, “Adana, otomotiv sektöründe yeni yatırımlarla her geçen gün cazibesini arttırıyor. Adana’nın yanı sıra komşu illerdeki taşıt sahipleri de onarım, bakım hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanıyor. Auto King de bu alanda çok önemli bir rol üstleniyor. Burak Erdem beyin şahsında tüm Auto King ailesini kutluyor, yeni tesisin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ramazan Akyürek, Murat Cevheribucak, Zeydan Karalar ve Burak Erdem Auto King’in yeni tesislerinin açılış kurdelesini davetlilerin alkışları eşliğinde kesti.