Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, yıla benzersiz ve büyük avantajlar sunan bir kampanya ile veda etmeye hazırladıklarını belirterek “Bu ay bizim için çok özel. Rakiplerimiz aralık ayına zam yaparak girdi ama biz Toyota olarak yüksek oranda yapmamız gereken kur farkını fiyatlarımıza yansıtmadık. Kampanyada ayrıca üretimde Türkiye’nin gururu olan C-HR Hybrid’de de 3 bin TL’lik indirim de buluyor. Bir daha bu fiyatları göremeyeceğimizi düşünüyoruz” dedi. 


Bozkurt, aralık ayında “MTV bizden” kampanyasını da devreye aldıklarını da kaydederek “Bu ay Toyota’dan otomobil alanlar yüzde 37,5 yüzde 50 arasındaki MTV artışından da etkilenmeyecek. Satın alınacak otomobilin 2017 yılında tescil edilmesi halinde Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarını Toyota karşılayacak. Eğer 2018 yılında tescil edilirse 2017 yılının ikinci yarısı kadar MTV oranını da yine Toyota karşılayacak” diye konuştu.

Aralık Ayında Hedef 10 Bin
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, aralık ayının ikinci yarısındaki pazar hızına göre 9-10 bin aralığında bir satış hedefleri olduğunu da sözlerine ekleyerek “Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda çok özel bir kampanya hazırladık. Yılı 47 bin 500 adetle kapatabiliriz. 2018 yılı içerisinde 50.000 adetlik bir satış yapacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 



Tüm İşlemler Tek Noktada
Toyota plazalarda tüm alım satım ve kredi işlemleri “tek noktada hizmet” anlayışı ile yürütülüyor. Toyota plazalardaki bu hizmetlerin yanında ayrıca, müşterilerin mevcut kullanılmış araçlarının ekspertizlerinin yapılarak satın alınması ve aradaki fark için otomobil kredisi başvurusu ile birlikte sigorta işlemleri de bayiden çıkmadan gerçekleştiriliyor.