Etkinlikte konuşan AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 2016 Teknik Destek Programı çerçevesinde ‘Kalite Yönetimi ve Strateji Planlama’ eğitim programına katılan kursiyerlere sertifika vermek için bir araya geldiklerini söyledi. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak gördükleri sorunların çözümü noktasında, eğitim programlarını aksatmadan devam edeceklerini dile getirdi. Vali Mahmut Demirtaş ise, yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri faaliyetler dolayısıyla AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu başta olmak üzere Çukurova Beton Genel Müdür Halim Erdoğan'a dernek yöneticilerine teşekkür ederek, kursiyerlere sertifikalarını verip, başarı diledi.
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKAMDER İSTİŞARESİ!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü; son yıllarda STK olarak önemli bir misyona sahip olan Akamder’in sosyal hizmet ve kültürel etkinliklerde önemli bir işlevi getirdiğini söyledi.
Akamder ve yönetim kurulu üyeleri genel problemler ve istişare ziyareti amacıyla ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesinde fikir alış verişinde bulundular...  Başkan Sözlü” Akamder in son yıllarda kentin önemli bir dinamiği olduğunu bu meanda katkı koymak için karşılıklı yardımlaşmanın gerekliliğini vurgulayarak, Kamu müteahhitlerine ve kendilerine çok iş düştüğünün altını çizdi. Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Akamder olarak çalışmalarının Adana ve Adana menfaati olduğunu bundan sonrada çalışmalarını hız kesmeden devam edeceklerini, özellikle Asayiş bakımından Kentsel dönüşümün şart olduğunu bunu çıkış noktası olarak gördüklerini” açıkladı.
AKAMDER’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ AK’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Akamder ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 
Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu yeni görevi nedeniyle Osman Ak’a başarı dileğinde bulundu. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu dönemde Emniyet güçlerinin başarısına dikkat çekerek, Akamder olarak her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Emniyet Müdürü Osman Ak da Adana’nın güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalıştıklarını belirtti. Ak, Akamder ve Kamu Müteahhitleri ile devamlı iş birliği içinde olacaklarını verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.