İFO Fuarcılık tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen organizasyona 31 ülkeden 438 firma katılırken, Adana’yı Respect Reklam temsil edecek. Bu yıl ilk defa 3D Printshow İstanbul özel bölümüne de ev sahipliği yapacak olan fuarı, yurt içi ve yurt dışından toplam 21 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Katılımcıları arasında Canon, Efi, Epson, Fujifilm, HP, Konica Minolta, Mimaki, Mutoh, OKI, Ricoh, Roland, Sharp, SwissQ, Seiko, Xerox, Zünd gibi endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin dünya lideri markalarının da olduğu SIGN İstanbul 2015, yurt içi ve yurt dışından toplam 438 firmaya ev sahipliği yapacak. 

3D Printshow Global Serisi’nin yeni durağı SIGN İstanbul oldu 

Tarsus Group’un, Mayıs ayında Londra’da başlayıp sırasıyla California, Paris ve Dubai ile devam edecek “3D Printshow Global Serisi”nin Türkiye ayağı SIGN İstanbul fuarı oldu. Bu yıl ilk defa 3D Printshow özel bölümüne 11. Hall’de ev sahipliği yapacak olan fuarda, yeni nesil 3 boyutlu yazıcı teknolojileri sergilenecek.

Tekrarlanacak genel seçim, Endüstriyel Reklam sektöründe heyecan yarattı!

1 Kasım’da tekrarlanacak olan genel seçimler, partilerin kampanya sürecinde endüstriyel reklam sektörüne canlılık getirdi. Bu dönemsel pazar fırsatından daha çok pay almak isteyen Adana’daki endüstriyel reklam üreticileri ve promosyon firmaları, kısa süreli kampanyalara uygun, fark yaratan ve milletvekili adaylarına ekonomik çözümler sunan yeni malzeme ve teknolojileri, 10 Eylül’de başlayacak olan SIGN İstanbul Fuarı’nda bir arada bulabilecek.



Sektördeki tüm yenilikler bir arada!

SIGN İstanbul 2015’te; dijital baskı teknolojilerinden tekstil baskıya, endüstriyel baskıdan reklam uygulama ekipmanlarına, küçük ebat baskı ve dokümantasyon teknolojileri ve  transfer malzemelerinden baskı boyalarına, LED ve LED ekranlardan ürün teşhir standlarına, serigrafiden promosyon malzemelerine kadar çok geniş bir yelpazedeki teknoloji ve ürünler ziyaretçileriyle buluşacak.