Beraberinde Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile birlikte Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarını da ziyaret eden Bilal Uludağ, fuara katılanCassara,  Güldiker, Yıldız Yatak, Can Tan Tekstil, Erika, Erikçiler Mobilya, Alyana Mobilya ve Çağ Mobilya stantlarını gezerek firma yetkilileriyle fuar üzerine bol bol sohbet ettiler.

Başkan Bilal Uludağ, fuarların önemine dikkat çekerek,” Firmalarımızın ürettikleri ürünleri bu tür Uluslararası fuarlarda sergileyip tanıtması, yeni pazarlar açısından önem arz ediyor.  Adanalı başarılı ve girişimci firmalarımızı bu tür organizasyonda görmek bizleri gerçekten mutlu etti. Bizde Emitt Turizm fuarında katılarak İlçemizin tanıtımını yaptık. Her şey gönlünüzce ve hayırlı işler olsun. “dedi.

Sarıçam ve Pozantı Belediye Başkanları Bilal Uludağ ve Mustafa Çay’a fuarda stantlarına gelerek gezmelerinden çok mutlu olduklarını belirten Adanalı firma yetkilileri ise” Yoğun tempoları içinde bize de vakit ayırarak ziyaretimize gelen her iki başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Onları yanımızda görmek bizim için büyük moral oldu.” diye konuştular.