Polisevi Kavşağı’ndaki yeni şubenin açılışında, Genel Başkan Yardımcısı Ataş ile Adana Koordinatörü Bilen’in yanı sıra, Ak Parti Adana Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Tamer Dağlı, M.Şükrü Erdinç, Sadullah Kısacık, Çukurova Kaymakamı Dr.M.Ali Özkan, AK Parti İl Başkanı Av.Fikret Yeni, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin, Ak Partili Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Tatlıcı – Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Adana Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi, işadamı, yakın dost ve akrabaları ile esnaflar da katılarak Zekeriya Yıldızoğlu’na destek oldu.

Açılışı, törene katılan protokol mensupları ile birlikte gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Zekeriya Yıldızoğlu’nu yeni işyeri açılışı ve istihdama olan katkısı nedeniyle kutlarken, birlikte dualar yapıldıktan sonra “Hayırlı olsun” dilekleriyle toplu şekilde kurdela kesildi.

Yıldızoğlu, açılış sonrası törene katılan konuklarına künefe ikramında bulundu. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekimlerinden sonra tamamlandı.