Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı ile emeklilere yönelik fırsatlar sunmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bankanın marka yüzü Beyazıt Öztürk, 25 Mart 2013 günü DenizBank ve TÜED işbirliğinde Adana Hilton Otelinde düzenlenen organizasyonda Adanalı ve Mersinli emeklilere keyifli anlar yaşattı. Düzenlenen etkinliğe DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün de katıldı.

“Emeklilerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz”

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye Emekliler Derneği ile gerçekleştirdiğimiz organizasyon sayesinde emekli dostlarımız ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. DenizBank olarak emeklilerimize sevgi, saygı, hürmet birinci önceliğimiz.  Emeklilerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Özel bir yaklaşım ve anlayış çerçevesinde bankacılık hizmetlerimiz ve Emekli Bonus fırsatlarımızla sadece emeklilere özel birçok ayrıcalık sunuyoruz. Emekli maaşını DenizBank’tan alan emekliler; Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor. Türkiye’deki ve hatta dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama hizmeti ile evine en yakın ATM’den maaşını çekebilme imkanına sahip.  Kredi ihtiyaçları için; ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları, özel taksit ve vade avantajları sunuyoruz.  Uzun yıllar çalışıp biriktirdiği birikimlerine ise özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katıyoruz. Emekliler, İletişim Merkezi ve AçıkDeniz İnternetten Şubesi’nden ücretsiz EFT ve havale yapabiliyor ve hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Acil Sağlık Hizmetleri Paketi ile 1 yıl boyunca limitsiz ve ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyorlar. Ayrıca emeklilerimizin Emekli Bonus ile ödeyeceği doğalgaz, elektrik ve su faturalarına indirim fırsatları sunuyoruz. DenizBank olarak amacımız emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak hayatlarını daha keyifle yaşamalarını sağlamak. Bundan sonra da emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceğiz ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye çalışacağız.”

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, “DenizBank’a böylesine güzel bir organizasyona imza attığı ve Derneğimize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Biz de TÜED olarak emeklilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana geçen 43 yıllık dönemde sürdürdüğümüz kararlı ve sağduyulu çalışmalarımızla başta işçi emeklileri, dul ve yetimler olmak üzere, bütün emeklilerimizin ve kamuoyunun dikkatini üzerine toplamış ciddi bir sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğimizin 2012 yılı itibariyle 600 bin üzerinde üyesi bulunuyor. Emeklilerimiz için özel sektörle işbirliği yaparak kendilerine ekstra imkânlar getiriyoruz. DenizBank ile işbirliğimiz bu anlamda bizim için büyük önem taşıyor.” dedi. 

Deniz’de emekliler elektrik faturalarını %10 daha az ödüyor!

Doğalgaz, elektrik ve su faturalarını Emekli Bonus ile ödeyen emekliler kampanya dönemlerinde indirim fırsatlarından faydalanıyor. Haziran ayı sonuna kadar elektrik faturasını Emekli Bonus kartı ile ödeyen emekliler faturasın %10’unu geri kazanıyor

Emekli Bonus avantajları

DenizBank’ın Emekli Bonus ürününde tüm Bonus özellikleri bulunuyor. Emekli Bonus ile alışverişler taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları da emeklileri bekleyen avantajlar arasında yer alıyor. Sağlık ve seyahat harcamalarında ek taksitlerden yararlanma; kira, aidat gibi ödeme talimatlarında ücret ve komisyon muafiyetleri, emeklilere özel düşük faiz oranları gibi birçok fırsat da yine Emekli Bonus’un içinde yer alıyor.