Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Zübeyt Şendur, Emine Nargile, Ziya Alim Koçer, Şahin Güneşer, Erdinç Güneyli ve Genel Sekreter Ahmet Nevruz’un ziyaretlerinin ardından TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rana Dal ve üyelerinin ziyaretleri daha sonra Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen ve Genel Sekreter Ekrem Aslan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ile UHK YKÜ ve ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler.

 

ATİLA MENEVŞE, “ADANANIN GELİŞİMİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Maksatlarının yeni başkanlarını tebrik etmek, kutlamak olduğunu belirten Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, “Ben yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç ve meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’ı tebrik ediyor “hayırlı olsun” diyorum. Yönetime yeni giren Yasin Milli arkadaşımıza da “hayırlı olsun” diyoruz. Biz zaten birlikte çalışıyorduk, çok fark eden bir şey olmadı. Başkanlarımız zaten mesai arkadaşlarımızdı. Uyum içerisinde uzun zamandan beri birlikte çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Adananın gelişimi için, Adananın ekonomisini güzelleştirmek için yine işbirliği içerisinde ve var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

ŞAHİN BİLGİÇ, “HEPİMİZİN ADANA İÇİN YAPABİLECEĞİ ÇOK ŞEY VAR”

Ulusal Hububat Konseyi(UHK) Yönetim Kurulu Üyesi ve ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, ATB Başkan Yardımcısı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan ve Yasin Milli ile Genel Sekreter Mustafa Hızlı’nın da hazır bulundu ziyarette kendilerini hayırlamak için ziyarete gelen konuklara şükranlarını sunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Hepiniz hoş geldiniz. Ekip olarak 2009 yılından beri beraber olduğumuz meclisteki arkadaşlarımızda bir değişim yok. Sadece aile içi bir değişim oldu. 6 yıldan fazla borsada görev yapıyordum. Bu aile içi değişimden dolayı yönetim kurulu başkanı olmam vesilesiyle aktif olarak görev sorumluluğumuz artıyor. Sabahattin Yumuşak arkadaşımız da meclis başkanı olarak görev aldı. Bu güne kadar borsa, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi birlikteliğindeki uyumlu çalışma ile Adana’da güzel bir sinerji oluşturduk. İnşallah bu sinerjiyi enerjiye dönüştürerek bölgemize, Adanamıza, ülkemize güzel hizmetlere vesile olacağız. Adanamız bunu fazlasıyla hak ediyor. Sivil toplum kuruluşları önemini her geçen gün biraz daha fark ettiriyor. Haziran seçimlerinde seçilecek 14 milletvekilimizle beraber Adana’daki oda, borsa ve diğer sivil toplum örgütlerini de bu organizasyonun içerisine alarak Adana için hepimizin yapabileceği ve Adanaya verebileceği çok şeyler olabileceğine ben inanıyorum. Bu duygular içerisinde hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.