2013 ikinci dönem toplantılarının ilkinde üyeleri ile Adana Seyhan Otelinde bir araya gelen BPW Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, “Bu güzel yola şehrimizdeki kadın çalışanları, yöneticileri, patronları iş hayatında nasıl bir araya getiririz, getirdiğimiz kadınlar arasında işbirliği ve anlayışı nasıl sürdürebiliriz diye düşündük. Bu düşüncelerin doğrultusunda “BPW VIP” Kart'ı tasarladık” dedi.

 

PROJEMİZİN İŞLEYİŞ AĞI GENİŞLEYECEK

Kadın çalışan, yönetici ve patronların iş hayatında daha bağımsız ve daha güçlü olmalarına yardımcı olmak ve birbirlerinden “BPW VIP” kartı ile daha uygun alışveriş yapmalarına olanak sağlamak amacıyla bu projeyi yaşama geçirdiğini söyleyen BPW Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav,” “BPW VIP” kart projesi BPW çatısı altında olan veya olmayan önceliği kadın çalışanlar, yöneticiler ve kadın patronlar olan, sosyal ve ekonomik anlamı olan bir alışveriş projemizdir. Birçok sektörden değişik firmalarla yaptığımız anlaşmalar sonucunda, yapacağımız alışverişler, konaklamalar vb. için belli oranlarda her iş sektöründen indirimler aldık. Federasyon Başkanımız Arzu Özyol'un desteği ile bu projemizi BPW Kulüpleri'nin bulunduğu bütün şehirlere yayma kararını ve projemizin işleyiş ağını genişletmeye karar verdik”

 

İNCE TOPUKLU KIRMIZI AYAKKABI

BPW VIP Kart'ın üzerindeki ince topuklu ayakkabı, feminen kadını, anneyi yani kadını temsil ettiğini belirten Başkan Katlav,”Kırmızı Renk; Üreten, çalışan, iş hayatındaki sinerji anlamına gelmektedir. Biz bu iki olguyu yan yana getirip, kadının aynı zamanda hem feminen hem de üreten ve çalışan olabileceğini tasvir etmek istedik. Adana BPW Kulübünün önderliğinde devam eden bu proje sayesinde kadınlar ekonomik açıdan daha güçlü olup, iş hayatında daha bağımsız olacaklar. Sloganımız “Güçlü” Kadın, “İş”li Kadın olacaktır” diye konuştu. Katlav, Adana BPW Kulübü Başkanı olarak ürettiğimiz bu projede bize destek veren başta Federasyon Başkanımız Sn. Arzu Özyol olmak üzere federasyonumuza, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan BPW Kulüp Başkan ve üyelerine, ayrıca Adana BPW Kulübü üyelerine teşekkür etti.