Ceyhan Ticaret Odası'nda gerçekleşen toplantıdan Ceyhanlı iş kadınlarıyla bir araya gelen Özden, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan seçim öncesi TOBB Adana Kadın Girişimcilerin bu güne kadar yapmış oldukları proje ve çalışmalardan bahsetti.
ÇALIŞMALARIMIZ TÜRKİYE’DE SES GETİRDİ
Yaptıkları çalışmaların Adana il sınırını aşıp tüm Türkiye'de ses getirmesinden gurur duyduklarını ifade eden Başkan Özden, çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. Adana Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı Özden Hozatlı’nın davetlisi olarak Ceyhanlı Girişimci kadınlarla bir aradak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özden,'' Ceyhan'ın kadın girişimcileri adına büyük bir potansiyele sahip bir ilçemiz. Bu avantajı kadınlarımızın en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum” dedi.
ŞEREF CAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Ceyhan Ticaret Odası (CTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş'a Kadın Girişimcilere vermiş oldukları desteğin yanı sıra böyle bir oluşuma ev sahipliği yapmış olmalarından ötürü teşekkürlerini sundu.
Düzenlenen toplantıya girişimci kadınların yanı sıra, CTO Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Başkan Yardımcısı Kasım Önük, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri hazır bulundu.