Adanalı kadın girişimciler Mine Ataözü ve Serap Sezer Tenikeci’nin birlikte işlettiği, çocuk giyimin ünlü markası B&G Store Mağazası, yeni adresi ve yenilenen konseptiyle hizmete girdi. Şinasi Efendi Caddesi’ndeki B&G Store Mağazası’nın açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, başarılı iş kadınlarıyla birlikte kesti. 
10 yıl önce 0-14 yaş arasında kız ve erkek çocuklar için en çok tercih edilen ünlü markaları Patrizia Pepe, Dirk Bikkembergs, Cesare Paciotti, BG Baby, NBT Jeans, Tyess, ve First Line’i Adanalılarla  buluşturan girişimciler Mine Ataözü ve Serap Sezer Tenikeci, Ziyapaşa Bulvarı’nda işlettikleri B&G Mağazası’nı Şinasi Efendi Caddesi’ne taşıdı. Sosyal yaşamın nabzını tutan semtte yeni bir konsept yaratan kadın girişimcilerin heyecanına seçkin davetli topluluğu ortak oldu. 
Renkli açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, marka sahibi Seyit Nebati, Adana Kent Konseyi Başkanı Vekili Ömer Güner Sazak, ASKİ Genel Müdürü Rahme Pekar, ÇUFAŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu, Yeni Adana İmar A.Ş. Genel Müdürü Ertan Aşrak ve cemiyet hayatının sevilen simaları katıldı. 

Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Caddesi Lütfiye Hanım Apartmanı zemin katındaki B&G Store Mağazası’nın açılışını Başkan Hüseyin Sözlü ile birlikte işletmeciler Mine Ataözü ve Serap Sezer Tenikeci birlikte kesti. Başkan Sözlü, kadın girişimcileri Adana’ya yatırım yaptıkları, seçkin markalı ürünleri hemşehrilerine  sundukları ve istihdam sağladıkları için kutlayıp, bol kazançlar diledi.
Mini bir defileyle taçlandırılan açılışta, B&G Store Sonbahar Kış 2016-17 koleksiyonu sergilendi.