Çukurova’da Kalite Günleri çerçevesinde 25 Eylül 2014 tarihinde Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda ‘’Standardizasyonun milli ekonomiye faydaları’’ konulu sempozyum yapılacağı açıklandı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden TSE Çukurova Bölge Kordinatörü Özdeniz, 25 Eylül’de Saat 14.00 de başlayacak sempozyuma TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ün de katılacağını ifade ederek şunları söyledi:

‘’Standartları uygulayan değil, belirleyen ülke olmak için çalışıyoruz. Uluslar arası arenada ülkemizin daha üst seviyede temsil edilmesi için çalışmalarına yön veren Enstitümüz, ulusal ve uluslar arası standart hazırlama faaliyetlerine katılımın sağlanması, önem ve farkındalığına dikkat çekmek için projeler üretmekte ve bu projeleri sanayicilerimizle birlikte yürütme kararlılığındadır. Bu nedenle de bu sempozyuma tüm sanayıcılerimizi ve ilgilileri bekliyoruz.’’

Özdeniz, diğer bölgelerde de kaliteye önem verilmesini sağlamak, halkın dikkatinin çekilmesi için, sempozyum da ayrıca Çukurova bölgesinin ekonomisine katkıda bulunan 40 işletmeye kalite ödülü vereceklerini de ifade etti.