Ali İhsan Demirer, SAME DEUTZ - FAHR’ın Bandırma’daki Fabrikası’nda yerli olarak üretilen yeni bahçe serisi traktörlerin Türkiye pazarının hizmetine sunulmasının yanı sıra yurtdışına da ihraç edileceğini söyledi. Demirer, SAME markasıyla Frutteto3 Natural, Deutz – Fahr markasıyla Agroplus F Keyline serileri tasarlanırken, Avrupa ve dünya pazarlarının yüksek standartlarıyla donatılmış olan ürünlere Türkiye şartlarına uygun özellikler de eklendiğini vurguladı.

ÇOK YÖNLÜ
CVGizer Tarım Yöneticileri Vedat Gizer ve Cüneyt Gizer ise çok yönlü yeni bahçe serisinin bahçelerde, tarlada veya yolda, uzmanlık gerektiren pek çok işin zahmetsizce üstesinden geldiğine dikkati çekti. “Kısa dingil mesafesi, 50 ila 75 beygir arası 4 farklı model seçeneği, 2 veya 4 çeker opsiyonu bu traktörlerin çevikliğinin ve üstün manevra kabiliyetinin göstergesi. Sağlam, verimli ve son tasarım yeni bahçe traktörleri SDF 1000 Serisi 3 silindir Tier 3A motorlarıyla  donatıldı. Bu verimli motor sayesinde üstün yakıt ekonomisiyle de kullanıcısının yüzünü güldüren ürünler kompakt boyutlarıyla da tüm beklentileri karşılıyor” dedi.
Vedat 
Gizer ve Cüneyt Gizer, lansmana ve iftar yemeğine katılan konuklara teşekkür etti.

Deutz-Fahr 5C serisi hakkında…
5110C ve 5120C modelleri ile pazara sunulan Deutz-Fahr 5C serisi, 110 ve 118 HP maksimum güç üretmektedir. 5C serisinin 3620 cc 4 silindirli yeni motoru Deutz TCD 3.6 L04, turbo intercooler, Common rail enjeksiyon sistemi ve vizkostatik fan ile donatılmıştır. Sıvı soğutmalı, Egzoz gazı geri dönüşüm sistemi (EGR), Dizel oksidasyon katalizörü (DOC) ile 5C serisi motorları Tier 3B (4i) emisyon seviyesini sağlamaktadır. 
Bu makinenin diğerlerinden ayırt edici özelliği ve çiftçilere sağladığı avantajlar; 5C serisi motorları sahip olduğu yüksek teknolojiler sayesinde en verimli şekilde çalışarak düşük yakıt tüketimi ile yüksek performans sunar.  Standart olarak sunulan birçok özellik ile her koşulda, her çeşit ekipmanda kolay kullanım sağlıyor.