Mağazanın açılışına Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanları Zeydan Karalar ve Soner Çetin de katıldı. Ekoroma Mağazaları Yönetim Kururlu Başkanı Halil İzlemek, yeni açılan mağazalarında 25 personel ve 20 bin çeşit ürün ile Adanalılara hizmet vereceklerini söyledi.



Adana'nın Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı No: 48/2A adresinde yapılan açılışın kurdelesini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile birlikte yaptı. 



Açılış öncesi konuşan Ekoroma Mağazaları Yönetim Kururlu Başkanı Halil İzlemek, Adana’ya 10’ncu mağazayı kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Halil İzlemek, "Toplamda 5’i Mersin de olmak üzere 15. Mağazamızı açmış olduk. Mağazalarımızda Adanalılara en iyi hizmeti vereceğiz. Hatay’dan Anamur’a 50 Ekoroma hedefi doğrultusunda zincirimize bir halka daha ekledik. Kalite, uygun fiyatı ile tüketiciyi buluşturmaya devam edeceğiz. Gıda sektöründe oluşan tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Ekoroma çatısı altında topladık. Bu arada yıl sonuna kadar Adana’da 2, Mersin’de ise 3 şube daha açacağız. Bizleri bu mutlu günumüzde yalnız bırakmayan başkanlarımıza ve açılışımıza katılan Adamalılara teşekkür ediyorum” dedi.



Başkanlar Zeydan Karalar ve Soner Çetin, Adana’ya istihdam kazandıran bu tür açılışlardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek,”Bizleri de istihdam açısından az da olsa rahatlatıyorsunuz. Adana’ya kazandırdığınız mağazalar için teşekkür ediyoruz. Her zaman sizin gibi girişimcilere destek olacağız. Hayırlı olsun. Bol kazançlar dileriz” dediler.



Açılışın ardından ise Ekoroma yazılı pasta yapıldı. Ekoroma Yönetim Kurulu Başkanı Halil İzlemek, mağazayı Başkanlar Zeydan Karalar, Soner Çetin ve katılan misafirlere gezdirdi.