Elka Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Bülent Yamaç yaptığı açıklamada ; Doğu Akdeniz bölgesinin güçlü merkezi Adana ,son yıllarda birçok  alan da gösterdiği gelişmelerle birlikte emlak sektörünün de yıldızının parladığı şehirlerimizdendir. ‘’ şeklinde konuştu.
Yamaç ; Geçtiğimiz yıl  ilkini düzenlediğimiz ve Anadolu'da alanında tek olma özelliği taşıyan Fuarımız, on sekiz farklı ilden üç bin beş yüz ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti, sanatsal etkinliklere ve sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yaparak kentin ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine büyük katkılarda bulundu dedi.
Bu yıl 2. kez düzenlenen ve ilk kez KKTC projelerinin de sergileneceği Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında  ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçiler ile sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri seçkin ve prestijli bir ortam sunacağını belirten Yamaç, tüm ilgilileri 09-10-11 Aralık’ta Hilton Oteli’ne projeleri incelerken kahve içmeye davet etti.
Gayrimenkul Yatırım Fuarı 3 gün süresince 11:00-20:00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecektir.