ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Congresium Ankara’da düzenlenen Sodex 2015 Ankara Fuarı’na, AETESO Başkanı İsmail Abike nezaretinde katılan oda yönetim kurulu üyeleri ve odaya üye elektrik teknisyenleri, Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Jeotermal ve Güneş Enerjisi Sistemleri’ndeki yenilikleri yerinde görerek bilgi sahibi oldu.

Oda Başkanı İsmail Abike, AETESO Üyeleri’nin SODEX 2015 Ankara Fuarı’na katılıp,  mesleki alanlarındaki yeni teknolojileri yerinde görerek bilgi ve bilinç sahibi olmalarından mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Abike, “Ankara’da  07-10 Mayıs  tarihlerinde düzenlenen Sodex 2015 Ankara  Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı’nı yönetim kurulumuz ve oda üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik.Ziyaretlerimiz sırasında tüm firmaların standlarını gezerek,  ürünlerini yerinde inceledik. Firma yetkililerinden yeni teknolojik gelişmeler hakında bilgiler edindik. Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanaatkarlar Meslek Odası olarak üyelerimize verdiğimiz hizmetten  dolayı büyük mutluluk yaşadık. Üyelerimizin yararına olacak benzer etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir. Bu konuda bize destek olan tümü firmalara ve üyelerimize teşekkür ediyorum”dedi.