Tüm sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Çukurova Tarım Fuarının Çukurova’nın tarımına  Ülkenin ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tarım Komisyonu Başkanı Halis Çalışkan, Kurumsal Organizasyon Komisyon Başkanı Alpaslan Sayiner, Turizm, Çevre ve STK Komisyon Başkanı Oğuz Akkaya ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal,  Elka Fuarcılığın ilk büyük projesi olan Çukurova Tarım Fuarını ziyaret ederek, değerlendirmelerde bulundu.

 

 ÇUKOBİRLİĞİN GÜNDEME TAŞINMASI ÖNEMLİ

 

Türk İş dünyasını ve ekonomisini yakından ilgilendiren sektörlerde, yurtiçinde fuarlar ve organizasyonlar düzenleyen 20 yıllık fuar tecrübesiyle Elka Fuarcılığın Genel Müdürü M. Bülent Yamaç’ı  tebrik eden TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘’Adana’nın stratejik konumu, bir endüstri ve ticaret merkezi olması, ulaşım ve konaklama sorununun bulunmaması yaşanmaması önemlidir. Çukurova tarım fuarı Adana’mıza, bölgemize ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladı’’  diye konuştu.

Başkan Kutluca, ‘’Çukurova Tarım Fuarının, dünyaca ünlü  Çukobirlik binasının çok yakınında bulunması, Çukobirliği ve Adana’yı tekrar gündeme  taşıyacak ve önemini artıracak olması heyecan verici’’ ifadesini kullandı.

Elka Fuarcılık Genel Müdürü M. Bülent Yamaç’ta, ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’ya teşekkür etti. Yamaç konuşmasında, Çukurova Tarım Fuarını gezen çiftçi ve girişimcilerin, yeni ürünler ve son teknolojileri analiz ederek, satın alma imkanları bulduklarını ve yeni bağlantılar kurma fırsatı yakaladıklarını belirtti.