Açılış törenine Adana Valisi Mustafa Büyük, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, MADO’nun Yönetim Kurulu üyesi Erdal Kambur, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Adana eski Milletvekillerinden Metanet Çulhaoğlu, STK Başkanları, Meslek Oda Başkanları, ATO, ADASO, ATB Başkan ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Güzelyalı MADO’nun açılış kurdelesi okunan dualarla kesildi. Tören sonrası kısa bir konuşma yapan Adana Valisi Mustafa Büyük, “Adana’mıza yeni istihdam alanı yaratan tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu iş yerimiz de inşallah hayırlı işler yapacaktır. Kendilerine bol kazançlar dilerken, bu tür girişimlerin artarak devam etmesini arzuluyorum” dedi. 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından MADO Yönetim Kurulu üyesi Erdal Kambur, kısa bir dondurma şovu yaptı. Satırla kestiği dondurmayı ise, küçük bir konuğa elleriyle imkam etti. Kambur daha sonra Belediye Başkanlarına kendi elleriyle dondurma ikramında bulundu.

DONDURMADA 4. KUŞAK

MADO Yönetim Kurulu üyesi Erdal Kambur, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye’de 350 şubelerinin bulunduğunu, Adana’da 8’nci şubenin açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Erdal Kambur, “Dondurma’da 4’ncü kuşağız, sokak aralarında fıçılarda dondurma satarak buralara kadar geldik. Başta ülkemiz olmak üzere şubelerimizin bulunduğu Almanya, İngiltere, Fransa, Bahreyn ve Katar’daki şubelerimizde insanlara hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz” dedi.

MADO Yönetim Kurulu üyesi Erdal Kambur, Türkiye’de dondurma sektöründe Pazar paylarının yüzde 15 olduğunu da sözlerine ekledi.

FARKLI BİR KONSSEPT

Adana’da iş hayatını mobilya sektöründe sürdüren ve 2013-2014 yerel seçimlerinde MHP Yüreğir İlçe Belediye Başkan adayı olan Yücel Bayram, gıda sektörüne de el attı. İstihdama yönelik yatırımlarını sürdüren Yücel Bayram, Adana’ya farklı bir ev konsseptinde MADO’yu hayata geçirdiklerini söyledi. Bayram, istihdama yönelik yatırının devam edeceğini de ifade etti.