Kastamonu Entegre A.Ş Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız Adana tesislerini ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu. Haluk Yıldız’a yapmış olduğu ziyarette İş Geliştirme Direktörü Hüseyin Güler, Satış Pazarlama Direktörü Cahit Akyıldız ile satış müdürleri kendi alanları ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Haluk Yıldız, ilk olarak Kastamanu Entegre Adana Fabrikaları Direktörü Ergin Turan ile birlikte fabrika yöneticileri ve beyaz yaka çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sırasında yıl değerlendirmesi yapılırken, kahvaltı sonrasında Haluk Yıldız ile fabrika yöneticileri bu yıl yeni kurulan Geo (Güneş Enerjisi Santrali) yeni Laminasyon hatları MDF hattını gezdi. Ayrıca bu yıl MDF hattında yapılan kapasite arttırıcı ekipmanları incelendi.
Fabrika içinde yapılan incelemelerin ardından Haluk Yıldız’a kalite çember yöneticilerine şirket tarafından verilen altınları taktim edildi.
Ziyareti sırasında kısa bir açıklama yapan Haluk Yıldız yaptığı konuşmada özellikle iş güvenliğinin önemine vurgu yaptı. Mavi yakalılardan bu konuda hassasiyet istedi.
İkinci olarak sürdürülebilirliğe vurgu yapan Haluk Yıldız, kaynakların az olduğunu ve tüm kaynaklarda elektrik su ve doğalgaz da verimlilik arttırıcı çalışmaların önemini vurguladı. Son olarak kalite ve verimliliğin ülkemiz için önemine dikkat çeken Yıldız, tüm çalışanlardan bu konuya odaklanmasını istedi.

Şirket olarak gelecek  yıllar içinde toplam enerji tüketiminin en az yüzde 1’ini güneş enerjisi ile karşılama hedeflerini vurgulayan Haluk Yıldız, Adana’da yapılan GES santralinin bir başlangıç olduğunu ifade etti.
Son olarak gelecek yıl yeni bir Laminant parke hattının yapılacağını ve bu hattın ( 40x40 cm ) özel ebatlarda laminant parke üretilebileceğini söyleyen Haluk Yıldız yeni yapılacak hattın 15 milyon Euro tutarındaki yatırımla yaklaşık 30 kişiye de ek istihdam sağlayacağının müjdesini verdi. Haluk Yıldız ziyareti sırasında ayrıca High gloss ürünleri laboratuarının  (Evogloss lab) da açılışını yaptı.