İŞKUR Adana İl Müdürü Haşim MEYDAN ve İŞKUR Uzmanları MÜSİAD üyelerine, işverenlere yönelik hizmetlerinde işverenlerin eleman taleplerinin alınması ve karşılanması, iş gücü eğitimleri, istihdam garantili kurslar, işbaşı eğitim programları, girişimcilik programları, UMEM projesi, danışmanlık hizmetleri, ücret garanti fonu (UGF), kısa çalışma ödeneği (KÇÖ), teşvikler, engellilerin istihdamı ve işverenlerin İŞKUR’a karlı yükümlülükleri olmak üzere bir çok konuda geniş kapsamlı bir sunum yaptılar.

Toplantının soru cevap kısmında ise MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplayan İŞKUR İl Müdürü Haşim MEYDAN bütün işletmelere danışman atadıklarını ve bu danışmanlardan ücretsiz olarak faydalanabileceklerinin bilgisini verdi. İŞKUR Müdürü Haşim MEYDAN bütün işverenlere ve işarayanlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

 

MÜSİAD Şube Başkanı Suat YAHŞİ; davetimizi kırmayarak teşrif eden İŞKUR İl Müdürü Haşim MEYDAN ve ekibine üyeleri bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

 

            MÜSİAD Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Nejmi ERGEL ise amaçlarının bu tür toplantılar düzenleyerek üyeleri farklı konularda bilgilendirmek olduğunu söyleyerek konusunda uzman yöneticilerle toplantılar düzenleyerek üyeleri bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.