Adana Genç İş Adamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner, Başkan Yardımcısı Ege Baş ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ülke’den oluşan AGİAD heyetinin,  Adana Vergi Dairesi Başkan Vekili Ahmet Tunalı’yı ziyaretinde, Adana’nın genel ekonomik yapısı ve vergi konusundaki durumu hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Ortak çalışma kararı

Ziyarette ayrıca vergi mevzuatı , değişiklikler ve uygulamalarıyla ilgili olarak, iş adamlarının bilgilendirilmesine yönelik ortak çalışma yapılması üzerinde de duruldu. AGİAD Başkanı Sefa Noyaner’in bu konudaki önerisine olumlu yaklaşım gösteren Vergi Dairesi Başkan Vekili Ahmet Tunalı, “Böyle bir çalışma zaten bizim zaman zaman sürdürdüğümüz ve devam ettirmek istediğimiz bir yöntem. Bu nedenle AGİAD üyelerini bilgilendirmeye yönelik bir çalışmayı memnuniyetle gerçekleştirmek isteriz.” dedi.

AGİAD heyeti ve Vergi Dairesi Başkan Vekili Tunalı, iş adamlarının bilgilendirilmesine yönelik çalışmaların, önümüzdeki seçim takvimi ve yaz mevsimi nedeniyle “Eylül ayından itibaren başlatılmasının uygun olacağı” konusunda görüş birliğine vardı.

ATB’yi de ziyaret etti

AGİAD diğer bir “Hayırlı olsun” ziyaretini ise yönetim kurulu ve meclis başkanı yeni seçilen Adana Ticaret Borsası (ATB)’ye gerçekleştirdi. AGİAD Başkanı Sefa Noyaner,  Adana Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Şahin Bilgiç ve Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’a görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı da bulundu.