Gökçe’nin söyleşisinin yanı sıra Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Borsası Başkanı (ATB) Şahin Bilgiç ve AGİAD Başkanı Sefa Noyaner’in konuşmacı olarak katılacağı toplantı, konu ve konuşmacılarıyla Adana’da mini bir ekonomi zirvesine dönüşecek. 

 Dünya ve Türkiye’deki Ekonomik Gelişmeler

AGİAD’ın düzenlediği programa katılacak olan Türkiye’nin ünlü ekonomistlerinden Dr.Deniz Gökçe, “Dünyada ve Türkiye’de Ekonomik Gelişmeler” konulu söyleşide bulunacak. Deniz Gökçe, 1 Kasım seçimleri sonrası tüm gözlerin yeniden ekonomiye odaklandığı bir ortamda katılacağı söyleşide, dünyada ve Türkiye’de yaşanan son ekonomik gelişmeleri irdeleyecek. Gökçe, söyleşiye katılacak iş adamlarıyla; ekonomin ve finans unsurlarının farklı vadelerde izleyeceği rota konusunda da öngörülerini paylaşacak. Gökçe, söyleşinin interaktif bölümünde ise katılımcıların sorularını yanıtlayacak. 

 

Noyaner, Sütçü, Bilgiç konuşacaklar

Deniz Gökçe’nin söyleşisi öncesinde ise Adana iş dünyasının etkili isimleri, ekonomik konulardaki görüşlerini aktaracak. AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve ATB Başkanı Şahin Bilgiç, toplantıda ekonominin nabzını tutan görüşlerini dile getirecek.

 

Katılım ücretsiz

19 Kasım Perşembe Günü saat 18.00’de Sheraton Otel’de yapılacak ve katılımın ücretsiz olduğu söyleşiye tüm Adanalıları davet eden AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, “Seçimlerden sonra Türkiye’nin gündeminin bütünüyle ekonomiye odaklandığı bir dönemdeyiz. Geciken yatırımlara hız verilmesi, ertelenen reformların bir an önce başlatılması gerekiyor. İş dünyası bu beklenti içinde.  Ekonomik çevrelere biz de bu mesajımızı güçlü biçimde vermek istiyoruz.  Böyle bir dönemde değerli ekonomist , yazar Deniz Gökçe’nin, sayın AOSB Başkanımız Bekir Sütçü’nün ve sayın ATB Başkanımız Şahin Bilgiç’in  görüş ve önerilerinin iş aleminin geleceği planlama çabasına katkı sunacağını düşünüyoruz. Türkiye'nin ekonomik geleceğiyle ilgilenen tüm Adanalıları ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe katılmaya bekliyoruz” dedi.

 

Deniz Gökçe hakkında

1942 yılında İstanbul’da doğan Deniz Gökçe, İstanbul Alman Lisesi’nde aldığı eğitimin arkasından önce Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Ardından da ABD, Georgia State Üniversitesi’nde finans dalında MBA ve ekonomi dalında da doktora derecesini aldı. Yurt dışında Georgia State ve Emory Üniversitelerinde öğretim üyeliği yaptıktan sonra Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi-İşletme Bölümleri’nde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. Spor yorumculuğu ve yazarlığı kariyerine de sahip olan Gökçe, akademik çalışmalarının yanı sıra ekonomi danışmanlığı yapıyor, pek çok şirkete eğitim veriyor. Akşam gazetesindeki köşe yazılarında ekonomiyi yorumlarken akademik kariyerini Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası Finans Bölüm Başkanı olarak sürdürüyor.