Adana İşkadınları Derneği’nde (İŞKAD) 10. yılını dolduran üyelere plaket verildi, yeni üyeye de İŞKAD rozeti takıldı. İŞKAD’ın gücüne güç katarak büyüdüğünü belirten İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, “İŞKAD yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarına örnek olan bir sinerji yakaladı. Bu moralle önümüzdeki dönemde de İŞKAD ailesi olarak,  asıl hedefimiz olan kadın istihdamı ve girişimciliği konularında ses getirecek projelere imza atacağız” dedi.

Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi tarafından desteklenen "Geleceğin Kadın Liderleri" projesi kapsamında 81 vilayetten  91 genç girişimci ve lider adayını buluşturan İŞKAD, akşam da konuklarını Seyhan Oteli’nde ağırladı.


Gecede yaptığı konuşmada İŞKAD’ın çalışmaları hakkında bilgiler veren Av. Elif Doğan Türkmen, İŞKAD’ın Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza attığını söyledi. Kurumsallaşma çalışmalarının ardından İŞKAD’ın, asıl hedefi olan kadınların istihdamı ve girişimciliği konularında emin adımlarla yürüdüğünü kaydeden Av. Türkmen, kurulduğu günden bu yana İŞKAD bünyesinde bu mücadeleyi veren üyelerine ve İŞKAD destekçilerine teşekkür etti. Av. Türkmen’in konuşmasının ardından İŞKAD’da 10. yılını dolduran üyeler Samia Berkant Yasavur, Ferdane Bayıldıran, Emine Şahin, Figen Çölgüneş, Nevin Şire’ye plaket takdim edildi. Av. Türkmen, İŞKAD’ın yeni üyesi Nevin Yıldız’a da rozet takarak “İŞKAD ailesine hoş geldiniz” dedi.

Gecenin sonunda İŞKAD üyeleri ve 81 vilayetten gelen  91 genç girişimci ve lider adayı anı fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüzleştirdi.