Adana Ticaret Odası Meclis Üyelerinin ve Adana iş dünyasının tanınmış simalarının katıldığı gecede İsmail Acı, misafirlerine esprileriyle, sunumuyla çok güzel bir atmosferde ev sahipliği yaptı. Meclis üyelerinin İsmail Acı’ya olan sevgisi dikkatlerden kaçmadı.

 

Hiçbir grubun adayı olmadığını açıklayan İsmail Acı, “Meclis Başkanı tarafsız olması gerekiyor. Yönetim Kurulu Başkan Adayı gibi bütün üyeleri tek tek dolaşmalı, komitelerin sorun ve önerilerini dikkate almalı. Ben İsmail Acı olarak Meclis üyelerinin hür iradelerinin oyuna talibim” dedi.

 

Önümüzdeki dönemde daha çok proje üreten projelerini takip eden, Adana sosyo-ekonomisine ciddi katkı sağlayan, üreten, paylaşan bir Meclis dileyen İsmail Acı, seçim sürecinin başından sonuna kadar bir Meclis Başkanı Adayına yakışır duruş sergileyeceğini, seçim kazanmak uğruna hiçbir yanlışın içinde olmayacağını, kimseyi incitmeden süreci tamamlayacağını belirterek, “Adana Ticaret Odası Adana’da her konuda lokomotif olacak. Yeni oluşacak Mecliste Adana için Meclis Üyeleriyle uyumlu çalışmak için üretken bir yapı oluşturacağım, tüm zamanımı ve enerjimi Adana Ticaret Odası çalışmalarına harcayacağım” diye konuştu.

 

Gecede söz alan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer ve Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, İsmail Acı’ya bu güzel ve özenli gece için teşekkür ettiler ve İsmail Acı’nın birlik ve beraberlik mesajlarını teyit ettiler.