Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ziyaretçi girişi üzerinde 700-750 metrekare alana yapan kantin cafetaryayı hizmete açmanın heyecan ve coşkusunu dostlarıyla yaşayan Kerim Külçek’i, mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.    

Yeni dekoru ile adeta göz kamaştırdığı gözlenen kantin cafeteryanın açılışı öncesi Ceyhan Hamidiye Öğrenci Yurdu Müdürü Mesut Usça, iş yerinin hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesi temennisi davetlilerle birlikte dua etti.  Kantin Cafe’nin açılış kurdelasını ise  Ceyhan Hamidiye Öğrenci Yurdu Müdürü Mesut Usça, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Musa İnal, Hastane Müdürü Bekir Nennioğlu, Kantin Cafe’nin işletmecisi  Kerim Külçek ve ortağı Turgut Turgutalp ve çok sayıda davetli birlikte kestiler.


 Adana Kantinciler ve Simit, Poğaça, Çörek v.b.Maddeler İmal ve Satıcılığı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Tunç’un, bir yakının cenazesine katılmak üzere şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı açılış törenine, Hastane Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Fazıl Yalçın, Op. Dr. Ercan Atalay, Dr. Zihni Türk, Dr. Ersin Karabulut, Dr. Ahmet Özer, Dr. A. Suha Bingöl,  Hastane Müdürü Bekir Nennioğlu, Hastane Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz, Hasan Hüseyin Sarpkaya, Suat Attaroğlu, Ömer Şimşek, Sabit Yalçın, Ahmet Dinler,  Nergis Kökkız, Tuncay Türkölmez,  Nesrin Yıldırım, Başhemşire Sevilay Özdemir, Başhemşire Yardımcıları Emine Sütçü, Suna Ayçiçek, Zümrüt Yüksel, Cennet Badil, Songül Özsoy, Kaya Serap Kılıçaslan, Oda 2.Başkanı Turgay Çiçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Delibalta, Abdullah Yücel, Uğur Taşdemir, Kerem Özdemir ve Oda Genel Sekreteri Şaziye Gündoğdu’nun yanı sıra çok sayıda hastane çalışanının katıldığı gözlendi.


Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Kantin Cafe’nin işletmecisi Kerim Külçek, yaklaşık 750 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Kantin Cafe’yi hizmete kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kerim Külçek, “Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Kantin Cafe’de dost ve müşterilerimize, hastaneye gelerek şifa arayan çok sayıda hastanın yakınlarına ve dost ve müşterilerimize, güler yüzlü personelimizle en güzel ve hijyenik ortamda hizmetlerimizi vereceğiz”dedi.