Gazipaşa Bulvarı’nda hizmete giren KOSGEB destekli işyerinin açılış törenine Vali Coş’un yanı sıra, KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ve işletme ortakları ve davetliler katıldı.

İşletmenin açılış kurdelesini kesen Vali Coş, firma yetkilileri ve davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, bu işyerinin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün destekleriyle açılmasının hayli önemli olduğunu söyledi.

KOSGEB’in asli amacının, yeni küçük ve orta ölçekteki işletmelerin açılmasını, desteklenmesini ve korunmasını sağlamak olduğunu kaydeden Vali Coş, "Kent ekonomisine katkı koyacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, bizi çok mutlu ediyor. Açılan bu işletmemizin KOSGEB desteğini alarak ticari yaşamına başlaması, girişimciliğin teşvik edilmesi adına hayli önemli. Bunun, tüm girişimcilerimize örnek olmasını diliyorum. Adana'da böyle işletmelere ihtiyacımız var. Temenni ediyoruz ki bütün işletmelerimiz, sağlıklı ve tüketiciye saygı gösteren işletmeler olsun ve bu işletmelerden tüketiciler güvenerek gönül rahatlığıyla alış veriş etsinler. İnşallah bu işletmemizin de bunu sağlayacağına inanıyorum. Hem çalışanlarını, hem de işletme sahibini kutluyor başarılar diliyorum" dedi.