Millet Bahçesi Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen törende Mayıs-Haziran aylarında Kozan Belediyesi, KOSGEB ve KOZVAK işbirliği ile düzenlenen 72 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunun ikincisini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 13’ü erkek, 17’si kadın 30 kursiyere sertifikaları verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, törende yaptığı konuşmada, Kozan’da meslek edindirme ve istihdam alanlarında yapılan bütün çalışmalara destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Şenöz, girişimcilik ve meslek edindirme kursunun ilkini Mart-Nisan ayında açtıkları ve bu kursa da 30 girişimci adayının katıldığını hatırlatarak şunları kaydetti:

“İlkinde olduğu gibi ikinci kursumuza da bayanların daha fazla ilgi göstermesi bizleri gururlandırıyor. Bayanların olduğu her işin başarıya ulaşacağına inanıyoruz. İlçemizde yaratıcı fikirlerle kendi iş yerlerini açacak olan bu 30 yeni girişimcimizin iş hayatına katıldıklarını görmek bizleri onurlandıracaktır. Kursa katılarak sertifikalarını alan tüm girişimcilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum."

Törene Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, KOZVAK Başkanı Duru Çiftçi ve kursiyer yakınları katıldılar.