Ezber bozan daireleri ile konut sektörüne farklı bir bakış getirdiklerini söyleyen Göktekin, '' İnşaat sektörünün önü çok açık. Adana'da bu işe ciddi anlamda kafa yoran birkaç tane firma var. Markalaşmış konut yaklaşımı maalesef burada mevcut değil. Dolayısıyla  biz de görmüş olduğumuz bu boşluğu uzun vadede doldurmak istiyoruz. Fakat Adana'nın üçte ikisi imara kapalı. Bu sorun da maalesef Adana'nın en büyük sıkıntısı ''  diye konuştu.

Detaylar bizim için çok önemli

Yapılan konutların çok uzun yıllar yaşayacak bir eser olduğuna ve hakkıyla yapılması gerektiğine işaret eden Göktekin, ''Biz bu işi yaparken uzmanlarıyla çalışmaya özen gösteriyoruz. Hazırlamış olduğumuz projede mimarımız, iç mimarımız, peyzaj mimarımız, mimari görselleştirme uzmanımız ve biz aynı masada oturup,  istişare ederek fikir birliğinde bulunuyoruz. Birçok detayı birlikte düşünerek oldukça uyumlu ve keyifli projeler hazırlıyoruz'' dedi.

Daire seçimini kullanım ihtiyaçları belirlemeli

Tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda, küçük fakat gözden kaçmış detaylarla hayatı kolaylaştıran çözümler sunduklarını ifade eden  Göktekin Yapı Genel Müdürü Serdar Göktekin , ''Küresel trendleri takip ederek bu yenilikleri müşterinin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak projelerimize  ekliyoruz. İnsanlar kullanım ihtiyaçlarına göre daire seçmeliler'' şeklinde konuştu.

Düşük maliyet kaygısı kaliteyi düşürüyor 

Modern bir projede olması gerekenleri fazlasıyla sağlamaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Göktekin, ''Temelden teslim süresine kadar,  bu işi daha az maliyetle  nasıl bitiririz düşüncesinden ziyade olması gerekenler standart olarak kabul edilmeli. Çünkü bu durum kaliteyi ve hizmeti düşürüyor. Nitelikli bir konut inşa ederken bunlara dikkat edilmeli. Kullanıcının rahatını ve konforunu düşünen projeler hazırlayarak, görsel estetikle bir bütün olarak düşündüğünüzde kullanıcıya daha iyi hizmet vermiş olursunuz'' dedi