Gazeteci, yazar, televizyoncu ve müzisyen Kürşat Başar İŞKAD'ın konuğu oldu. Adana'da ilk defa İŞKAD ev sahipliğinde yapılan imza gününde Kürşat Başar, 'Yaz, Başucumdaki Müzik ve İğreti Hayatlar' isimli kitapları ve 'Keşke Burada Olsaydım' isimli cd sini imzaladı. Yoğun bir ilginin olduğu imza gününde en fazla ilgiyi Başar'ın son kitabı 'Yaz' aldı.

Kürşat Başar, imzadan sonra fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadı. Hayranlarının isteği üzerine Başar, günün modası olan selfie de yaptı. 
İŞKAD Sosyal Komite Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sema Soykan tarafından organize edilen, ney ve kanun eşliğinde özel olarak hazırlanan etkinlikte İstanbul'dan sunucu, yazar ve televizyoncu Metin Uca ile söz yazarı ve müzik prodüktörü Zeynep Talu’da Kürşat Başar'a eşlik etti.  İmza gününün sonunda İŞKAD adına Sosyal Komite Başkanı Sema Soykan tarafından Kürşat Başar'a katkılarından dolayı plaket verildi. Kürşat Başar’ı Adana'da İşkad ev sahipliğinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sema Soykan, “Oldukça kalabalık ve güzel bir organizasyon oldu. Adana’nın kültürel yapısını ve aydın yüzünü yansıttığımız bu güzel günde değerli konuklarımız Kürşat Başar’ın yanı sıra  Metin Uca ve Zeynep Talu bizlere eşlik etti. Onlara da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.