Adana merkez Seyhan ilçesi Bey Mahallesi Mıdık Bulvarı üzerinde hizmete başlayan Kamer Kasap ve Restaurant’ın açılışında ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Uygunsözlü, Metin Taylancı ve Mustafa Gökay Karakuş ile Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Saatçi ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş ile oda yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Birlik Başkan Vekili Nihat Sözütek, işyeri sahipleri Mazlum Balsak ve Erkan Erçandırlı ile babası Süleyman Erçandırlı’ya, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ın şehir dışında bulunması nedeniyle açılışa katılamadığını belirterek, selam ve sevgi mesajlarını ileterek, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol, bereketli kazançlar nasip etsin”diyerek kurdeleyi alkışlarla kesti.

 

Başkan Vekilleri Sözütek ve Göktaş ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda başkanları, daha sonra restaurantı hayırlamak amacıyla hazırlanan masada yemeklerini yiyerek, siftahlarını yaptılar.

 

44 yıllık esnaf Süleyman Erçandırlı, oğlu Erkan ile Mazlum Balsak’ın ortaklığıyla açılan yeni işyerinin, Mıdık’ta parmak gösterilen, örnek bir işletme olacağını belirtirken, “Yenilik, güzellik, yeni bir damak tadı tattırmayı amaç edindik. 44 yıllık esnaflığımda çok yerler açtım, hepsinde de başarılı oldum. Çünkü hayatta hiç hile yapmadım. Tüm Adanalılar, aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla buraya gelebilir, işyerimiz saat 24.00’e kadar açıktır. Canlı alabalık ve havuzumuz, çocuk oyun parkımız var. Her aile burada gönül rahatlığıyla yemeğini yer, isterse etlerimizden, pirzolalarımızdan alabilir, evine götürür, ya da ağaçlarımızın altında mangallarımız var, kendin pişir kendin ye de yapabilirler”dedi.

 

İşyeri ortağı Mazlum Balsak da, “Yıllardır esnaflık yapıyorum. Mıdık caddesinde böyle bir mekanın eksik olduğunu düşündüğüm için kurdum. Sadece aileye yönelik yaptım. İnsanların rahat oturup, yemek yiyebilmelerini düşündüm. Şu anda 11 personelimiz var, ileride inşallah artacak. Adanalılar, en lezzetli kebabı burada yiyecekler”diye konuştu.