TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından; Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Akdeniz İhracatçılar Birliği, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan 10. ADANA MOBİLYA ve DEKORASYON FUARI, 25- 30  Ekim 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 

Alagöz: “12 Farklı Ülkeden 200 Yabancı İşadamı dahil toplam 36.750 ziyaretçiyi Fuar Katılımcıları ile Bir Araya Getirdik.”
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, ‘Hindistan, Lübnan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden getirdiğimiz 200 kişilik yabancı işadamı heyetini Adana Mobilya Dekorasyon Fuarında ağırladık. Fuarımızı toplam 36.750 kişi ziyaret etti. Ülkelerinde sektörün önde gelen söz konusu işadamlarını katılımcı firmalarımız ile görüştürerek bölge ihracatına önemli katkılar sağladı.’ dedi.
Cihat Alagöz, ‘Yurt dışından gelen profesyonel alım heyetlerinin yanı sıra yurt içinden ise Adana, Ankara, Kilis, Konya, Nevşehir, Kayseri, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay şehirleri başta olmak üzere 40’a yakın ilden gelen işadamlarının katılımcı firmalarla iş bağlantıları kurup fuarla ilgili tüm beklentilerinin karşılandığını söyledi.
 Alagöz şöyle devam etti;
"Fuarlarımızın hazırlanmasında büyük emeği geçen başta Adana Valiliği,  Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Çukurova Fuarcılık A.Ş.  Meslek Odaları,  Sivil Toplum Kuruluşları ve tüm katılımcı firmalara teşekkür ederiz"