Adana’nın Ceyhan İlçesi Ticaret Borsası seçimlerinde kazanan işadamı Mustafa Aydar, oldu. 320 üyeli borsada 309 üye oy kullandı. Aydar, 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 163 üyenin oyuyla başkan seçildi. Mustafa Aydar’a rakip olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kardeşi Adem Sözlü ise 144 oy aldı.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Mustafa Aydar başkanlığındaki Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri de Melih Çetin, Ferruh Arslan, Ali Cem Sandıkçı, Bülent Savrun, Musa Aydın, Hüseyin Aver, Caner Azgan, Bilal Yakar, Nazif Diler, Kasım Ayeş, Selçuk Kanlı, Ömer Kurt ve Süreyya Cirit olarak belirlendi. 


“TARIM VE SANAYİ İVME KAZANACAK”
Seçimlerin ardından Ceyhan sokaklarında büyük bir sevinç hakimdi. Aydar, sevgi gösterileri karşısında duygulu anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini ifade eden ve birleştirici bir dil kullanan Ceyhan Ticaret Borsası’nın yeni başkanı Mustafa Aydar, Ceyhan’da tarım ve sanayinin ivme kazanması için mücadele edeceklerini vurguladı. 
“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Ceyhan’ın tarım, sanayi, ticaret, enerji ve doğal kaynaklarıyla Türkiye’de öne çıkan bir ilçe olduğuna işaret eden Aydar, “Tüm Ceyhanlılarla birlikte ilçemiz için doğru ve etkili kararlar alacağız. Tarım paydaşlarının hak ettiği değere ulaşması için ortak platformlarda buluşacağız. Adana’da ve Ankara’da Ceyhan’a yeni yatırımlar gelmesinin önünü açacak çalışmalarla dikkat çekeceğiz” diye konuştu.
Aydar, seçimlerin geride kaldığını, borsanın tüm üyelerinin iyi niyetinden asla şüphe duymadığını ve ilçenin ileriye taşınması için hep birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.