Adana Müteahhitler Birliği, mesleki organizasyonlarının yanı sıra düzenlediği sosyal aktivitelerle de adından sıkça söz ettiriyor.

Bu bağlamda Adana Müteahhitler Birliği üyelerinin baba mesleğini seçen ve halen eğitimini sürdüren Mimar ve İnşaat Mühendisi yaklaşık 65 genç, Müteahhitler Birliği’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, toplantıda yaptığı kısa konuşmada mesleğin önemine dikkat çekti. Gürsesli, “Bizler müteahhitler olarak sadece konut yapmıyor, insanlara her türlü ihtiyaçlarını güvenli, sağlıklı ortamlarda devam ettirebilecekleri bir yaşam alanı sunuyoruz. Bu açıdan müteahhitler kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. İnanıyorum ki sizlerde bu sorumluluk bilinci ile hareket edeceksiniz. Sizlere eğitim çalışmalarınızda ve iş yaşamınızda başarılar diliyor. Adana Müteahhitler Birliği olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

İstişare toplantısının ardından yemeğe geçildi. Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, başta olmak üzere Genel Sekreter Hasan Gazi Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri Tahsin Uzkurt, Yusuf Küpeli ve Haydar Çakıroğlu, gençlerle yakından ilgilendi.