Nurs Lokman Hekim Cemalpaşa Şubesinin açılış törenine ise Adana valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.Açılışa ev sahipliği yapan Nurs Lokman Hekim yönetim kurulu başkanı Ercan Yılmaz,Nurs Lokman Hekim yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Yılmaz, Nedim Yılmaz ve Murat Yılmaz da davetlilerle yakından ilgilendi.

 Bu arada açılışa katılan vali Hüseyin Avni Coş, açılaşa katılan bir vatandaşın çocuğu ile arkadaş oldu.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Ercan yılmaz, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.

Ercan Yılmaz’dan sonra konuşma kürsüsüne gelen Yüreğir Belediye başkanı Mahmut Çelikcan ise Nurs Lokman Hekim’e Yüreğir’de yapmış olduğu yatırımlar için teşekkür etti.

Nurs Grubunun fabrikasının Yüreğir’de olduğunu belirten Çelikcan kuruluşun istihdama olan katkısı nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Çelikcan’da sonra kısa bir konuşma yapan Ak Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Nurs Lokman Hekim’in Adana için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. Erdinç, Adana’dan çıkan bir değerin Türkiye’de bin 200 şube ile kenti tanıtmasının önemli olduğunu belirtti ve Nurs grubuna teşekkür etti.

Adana valisi Hüseyin Avni Coş ise  tüketici haftasına dikkat çekerek, tüketici haklarına riayet gösteren firmaları önemsediklerini kaydetti. Her açılışın yeni istihdam anlamına geldiğini belirten Vali Coş, “bu manada da küçük büyük her türlü işletmenin açılışını önemsiyoruz. Burada da tüketicilere önemli ve yararlı  hizmetler sunacağına inandığımız bir işletmenin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.  

 Yapılan konuşmalar sonrasında ise açılış duası yapıldı.

Yapılan bu duaların ardından ise Vali Coş, Milletvekili Erdinç, Başkan Çelikcan ve Ercan Yılmaz birlikte açılış kurdelesini kesti. Ancak Vali Coş, kendi adına açılış kurdelesini tören sırasında arkadaş olduğu minik çocuğa kestirdi.

Yapılan bu açılışın ardında ise protokol üyeleri mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

Bu arada vali coş, minik çocuğu yanından ayırmadı.

Mağazayı gezen protokol üyeleri ardından Nurs Lokman Hekim fabrikalarında üretilen şifalı bitkiler çayından içerek bir süre sohbet etti.