Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) ile Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerin ülkemiz adına büyük fedakarlık örneği sergilediğini vurguladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir röportaja evsahipliği yapan Sönmez, ofisinde kendisini ziyaret eden Doğa Koleji öğrencileriyle keyifli bir sohbete imza attı.

Okulun Türkçe Öğretmeni Şebnem Batmaz ve okuldaki farklı sınıflardan gelen öğrencilere okul dergisi için hayatını, iş yaşamını, dernek faaliyetlerini ve Adana’nın ekonomik ve sosyal yapısını anlatan Sönmez, “Bu önemli günde son derece anlamlı bir röportaja evsahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Öğrencilerimizle ve öğretmenimizle tanıştığım için çok mutluyum. Ulu Önder Atatürk’ün öğretmenlere ne kadar büyük değer verdiğini tüm dünya biliyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenimiz ve ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerimizle bu çok özel günde bir arada olmak bana büyük keyif verdi” dedi.

Türkiye ve Adana’daki tüm öğretmenlere ithafen Türkçe Öğretmeni Şebnem Batmaz’a çiçek sunan Sönmez, öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi, sosyal yönden gelişimlerine önemli destekler sunulması gerektiğini vurguladı.